Ето какво очаква всяка зодия в любовен план тази седмица.

...
Ето какво очаква всяка зодия в любовен план тази седмица.
Коментари Харесай

Свят ще ви се завие от този любовен хороскоп

Ето какво чака всяка зодия в любовен проект тази седмица.


Овен

За представителите на зодия Овен следва една хубава любовна седмица. Някои от вас, които нямат сериозна връзка, е допустимо да срещнат нова обич или да премислят самотата си. Може би ще осъзнаете, че напълно не е толкоз неприятно от време на време да оставате уединено със себе си.

Телец

Що се отнася до финансите, с обичания човек няма да имате различия, само че може по други тематики или поради някакви битовизми да се наруши връзката във връзката ви. Каквото и да породи спор сред вас, ще би трябвало да го разрешите. Бъдете деликатни с страстите.

Близнаци

Уважаеми Близнаци, за тези от вас, които нямат сериозна връзка, предстоят значими събития, които ще трансформират любовния пейзаж. Ще имате прелестни благоприятни условия във връзка с любовта, от които е добре да се възползвате. Ако към този момент имате обичан човек до себе си, идващите дни ще се радвате на естетика и романтика.

Рак

Представителите на зодия Рак ще се почувстват по този начин, като че ли всичко е под техния надзор, изключително в любовта. Любимият човек ще ви окаже поддръжка, само че не са изключени и различия. Решете ги с подобаващия звук и нужното схващане един към различен.

Лъв

През тези дни някои от вас ще проведат значим диалог с колегата, след който ще се почувстват доста по-сигурни във връзката си. Ще осъзнаете, че имате доста общи стремежи и най-хубавото е, че ще извършите проект за тяхното реализиране.

Дева

Първата седмица на октомври няма да мине изключително безпрепятствено в любовта. Възможно е да има различия във връзка с парите. Половинката ви може да се опита да злоупотреби с вашето самообладание. Ще се почувствате по този начин като че ли обичаният човек се пробва да ви управлява прекалено много.

Везни

От целия зодиак Везните ще бъдат най-големите щастливци в любовта през тази седмица. Ще забележите усъвършенствания в доста области на живота, в това число и в любовта. Ако нямате половинка до себе си, има положителни шансове това да се промени. Възползвайте се от хубавия любовен климат.

Скорпион

Напрежение в любовта ще има за родените под знака на зодия Везни. Оказва се, че вие или вашият сътрудник имате някаква загадка. Това единствено ще докара до чувството за изменничество, загуба на доверие. Ако желаете да имате здрава връзка, помислете дали не е добре да бъдете откровени.

Стрелец

Ваш непосредствен другар ще има огромна роля в любовния ви живот през тази седмица. Или ще ви срещне с нова обич, или той ще се окаже, влюбен във вас. Сцена на ревнивост или признание – ще бъде мистерия за вас по какъв начин ще се " разкрие ".

Козирог

Повече работа и по-малко романтика за Козирозите. Вашата половинка може да изиграе основна роля във връзка с кариерата ви или да окаже поддръжката си по отношение на проектите ви.

Водолей

Обвързаните представители на зодията ще имат фантастична седмица в бранша на любовта. Очакват ви пътувания, хубави моменти с другари, само че всичко това до четвъртък. Тогава е допустимо да настъпят някакви съществени различия посред ви.

Риби

През първата седмица на октомври при Рибите ще има естетика и благополучие. Повече позитивни вести ще има и във връзка с финансите. Това ще разшири проектите ви за вложения или просто ще извършите хубави покупки или пътувания с обичания човек.

Източник: Актуално.ком
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР