Ето какво не трябва да правите, когато ви спрат и

...
Ето какво не трябва да правите, когато ви спрат и
Коментари Харесай

Ужасяваща смърт! Полицаи спряха Джорджия за рутинна проверка, тя пъхна пакетче в устата си, а след няколко часа умря в страшни мъки

Ето какво не би трябвало да вършиме, когато ви спрат и явно пренасяте опиати в себе си. Най-голямата нелепост е да ги глътнете. Така направи Ламар Чеймбърс и оцеля, само че с цената на унищожителното наказване за дебелото черво.

По-фаталният резултат е бил постоянно гибел. 19-годишната Джорджия Касиди е била спряна за рутинна инспекция, до момента в който била зад кормилото. На пасажерската седалка до нея бил приятелят ѝ. Момичето носило няколко грама кокаин в себе си и от боязън, решила да ги постави в устата си, до момента в който завърши инспекцията.

Полицаите не разкрили нищо съмнително и пуснали двойката да си върви.

След няколко часа, до момента в който се разхождала, Касиди изпитала съществени пристъпи и тресчица. 3 дни по-късно, момичето умира в болница от кокаиново натравяне.
Според другари и родственици, тя не е била муле или дилър, а работела във фризьорски салон. Най-вероятно е взела кокаина за персонална приложимост. Полицията също е изказала съболезнования и декларирала, че това не е било закононарушение, а много жестока покруса.
За управляващите, единствените, които печелят от този тип търговия, са дилърите, а не хората, които употребяват.


Източник: men.hotnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР