Ето какво можете да постигнете с обикновен парацетамол. В живота има

...
Ето какво можете да постигнете с обикновен парацетамол.
В живота има
Коментари Харесай

Ето какво можете да постигнете с обикновен парацетамол

Ето какво можете да постигнете с елементарен парацетамол.

В живота има доста неща и познати обстоятелства, които могат да се употребяват сполучливо за разнообразни цели, с изключение на главното им предопределение и цел. Факт!

Но мислили ли сте в миналото за обстоятелството, че медикаментите могат да имат доста по-широко приложение от грижата за вашето здраве? Едно такова лекарство е Парацетамол, таблетки 500 мг, което елементарно може да се откри в обичаната ви аптечка.

Той е незаместим асистент за вашите домашен действия. Той облекчава освен главоболието в дословния смисъл, само че може да помогне в решаването на редица проблеми от битово естество.

1. Грижа за косата.
Вземете 3 таблетки “Парацетамол ” и ги стрийте на прахуляк. Добавете към вашия шампоан. Когато миете косата си, втривайте получения шампоан в скалпа с масажни придвижвания. Той ще предотврати появяването на пърхот и ще помогне при чуплива коса. Резултатът от приложението му в действителност си заслужава.

2. Грижа за растенията
Какво е кадърен да направи елементарният парацетамол? Голямо значение в грижата за растенията има най-простият неутолим въглеводород етилен. Това е растителен хормон, чийто недостиг може да докара до гибелта на красивите зелени растения. Веществото парацетамол, главният деен съставен елемент на таблетките, способства за производството на това вещество и също по този начин оказва помощ за унищожаването на нездравословните бактерии.

Просто стрийте 3-4 таблетки “Парацетамол ” и прибавете към спрея с вода. Редовно пръскайте растенията с тази примес и ще бъдете прелестно сюрпризирани.

3. Грижа за кожата
Лекарите са потвърдили, че парацетамолът има успокоителен резултат върху възпалената и раздразнена кожа, като по този метод оказва помощ да се отървем от акнето. Също по този начин, доста кожни лекари поучават да подготвите избавителен лосион, с цел да се отървете от пъпките вкъщи. За да извършите това, стрийте 5 таблетки “Парацетамол ” и разбъркайте със 150 мл. топла вода. Можете да приложите върху възпалените места.

4. Грижа за облеклата
Следите от изпотяване върху облеклата са най-неприятните и постоянно появяващи се петна. Но те не съставляват проблем, в случай че в къщи имате парацетамол. Стрийте 2 таблетки и прибавете няколко капки топла вода, с цел да извършите пастообразна примес. Поставете върху петната и изперете по нормалния метод. Перфектната непорочност е обезпечена.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР