Ето какви предизвикателства Персеидите ще донесат на всяка зодия Овен

...
Ето какви предизвикателства Персеидите ще донесат на всяка зодия Овен
Коментари Харесай

Персеидите ще донесат нови предизвикателства: как ще се отразят на всички знаци на зодиака

 infomax-logo-50-15-HW

Ето какви провокации Персеидите ще донесат на всяка зодия

Овен

 Късметче за вашата зодия Овен

Време е да инвестирате във вашия бизнес. Това може да са освен пари, само че и страсти и усеща. Трябва да насочите напъните си с сътрудниците в една посока. Страхувате се да опитате нови неща и да излезете от зоната си на комфорт. Но по време на Пелсеидите през август можете да приемете това предизвикателство.

Телец

 Късметче за вашата зодия Телец

Обичате свободата и независимостта и Персеидите ще ви донесат това през август. Ако желаете повече независимост и надзор, тогава се откажете от хрумвания и неща, които ви тормозят или ви пречат. Може да шокира вашето семейство или другари, само че с цел да намерите задачата си, би трябвало да можете да кажете „ не “.

Близнаци

 Късметче за вашата зодия Близнаци

Двойствеността е норма в живота ви. Стремите се към независимост, само че в това време се фокусирате върху обновяването на дома или смяната на пространството. Въпреки че не сте напълно наясно какво желаете, потока на персеидите ще ви помогне за проектите и концепциите последователно ще се трансформират и ви водят там, където не сте очаквали. Промяната е неизбежна, само че не се опасявайте от нея.

Рак

 Късметче за вашата зодия Рак

Персеидите ще ви накара да поставите под подозрение някои от мирогледите, които сте имали. Отворете сърцето си и предизвикайте концепциите си за взаимоотношения, работа и духовно развиване. Дайте си място за напредък, даже в случай че това значи, че сте бъркали преди.

Лъв

 Късметче за вашата зодия Лъв

Малките неща, които нямат значение за вас, като коментар или нечие мнение, могат да бъдат пресилени. Бъдете себе си и се пробвайте да не приемате нищо прекомерно съществено и персонално. Приемете положителните събития, които персеидите ви носят и се радвайте на живота.

Дева

 Късметче за вашата зодия Дева

По време на метеорния поток – Персеидите си спомнете предишното си. Вижте остарели фотоси или говорете със остарял другар. Това ще ви помогне да продължите напред. В края на август, когато Слънцето премине в знака Дева, това ще бъде вашето звездно и щастливо време.

Везни

 Късметче за вашата зодия Везни

Организирайте събиране или празненство със остарели познати и не се опасявайте да поддържате връзка с другите. Прегледайте обществения си кръг и се уверете, че хората в действителност ви поддържат и ценят. Ако не, благодарете им и продължете напред.

Скорпион

 Късметче за вашата зодия Скорпион

Не е елементарно да допуснете хора в живота си и този метеорен дъжд – ще те принуди да се изправите пред този спор. Това може да е спор с сантиментален сътрудник или със член от семейство. Опитайте се да разрешите този проблем допустимо най-скоро. Вашата отдаденост ще ви помогне да преминете през това.

Стрелец

 Късметче за вашата зодия Стрелец

Вашата ръководеща планета Уран в този момент изгасва, което може да докара до нараснала убеденост, само че и предпочитание за независимост. Потока от Персеидите ще ви помогне да се концентрирайте върху предприемаческите си качества, само че ще ви накара да се замислите върху импулсивните си решения. Ако не сте сигурни, тогава е по-добре да не бързате.

Козирог

 Късметче за вашата зодия Козирог

Вие сте благонадежден другар и сътрудник и хората рядко слагат под въпрос вашите планове или думи. Това може да се промени, защото потока от Персеидите носи непредвидени полемики и въпроси. Опитайте се да не се затваряте в себе си. Винаги следвайте полезностите си и не се отхвърляйте от потребностите си, с цел да спасите другите.

Водолей

 Късметче за вашата зодия Водолей

Това е натоварено време за вас, тъй като вашата ръководеща планета Уран ще стане ретроградна на 11 август. Тази назадничавост ще донесе повече вътрешни промени и спорове. На 15 август ви чака Пълнолуние във Водолей, което също може да докара до изостряне на страстите. Погрижете се за здравето си.

Риби

 Късметче за вашата зодия Риби

Вашата ръководеща планета Юпитер ще ви помогне в кариерата по време на този метеорен дъжд, както и ще усили вашето благосъстояние. Това е страховит миг да изразите себе си. Вие сте знак, който в действителност цени страстите и възприятията и това води до дълбоки връзки с другите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР