Ето как (вероятно) биха изглеждали логата на големите фирми, ако

...
Ето как (вероятно) биха изглеждали логата на големите фирми, ако
Коментари Харесай

Художник връща лога на модерни марки към Средновековието

Ето по какъв начин (вероятно) биха изглеждали логата на огромните компании, в случай че бяха учредени през Средновековието!

Този художник от Санкт Петербург – под прякора Ilya Stallone, основава серия истински разновидности на логата на известни марки, които станаха необикновено известни в интернет.

Има една специфичност: той показва марките като че ли дизайнът им е изработен през Средновековието. Резултатът е хубав и се продава.

Иля е 28-годишен дизайнер-илюстратор от крипто компания – до момента в който е в Беларус той се въодушевява и основава серия средновековни разновидности на логата на разнообразни марки.

„Посетих Мирския палат и Несвижкия палат. В замъка се въодушевих от композиция от околна среда, разходки и разнообразни дейност“, споделя Иля.

Когато стартира плана си, той не чака да стане чак толкоз прочут в Русия и зад граница. След като работата му набира известност, Иля си го изяснява с автентично наличие и интереса, който мнозина през днешния ден демонстрират към концепцията за Средновековието.

„Средновековието е безспорен романс. То е за смели рицари и красиви принцеси.

Огромни крепости и суетни царе. Знам, че хората виждат Средновековието по доста способи: тогава се случват най-различни ужасни неща, само че поради тези моменти то е неповторимо и забавно време“, споделя художникът.

За Иля разглеждането на средновековната тема не се лимитира до историческата визия за епохата, а включва и артистизъм и комизъм.

„Има две категории хора по отношение на Средновековието. Хора, които се интересуват от историческия съставен елемент, където има доста събития, персони, самият живот на ерата. И хора, които виждат Средновековието от хумористичната страна. Рисунките от тези времена в някои моменти са занимателни. Например, тогава няма идея за перпектива и в случай че желаят да нарисуват делфин, той е просто огромна риба. Заради тази изобразителна наративност излязоха доста разнообразни мемета, които резонират с доста хора“, споделя той.

Ilya Stallone основава средновековни разновидности на логата на марки като Puma, Playboy, Lacoste, Instagram, Microsoft’s Windows, Burger King, Audi, YouTube и други. Публикува творбите си в своя акаунт.

„За да съм почтен, не чаках, че средновековната ми селекция ще стане толкоз известна, изключително не чаках, че ще бъде оповестена в други страни и ще се написа в медиите за нея. Хората харесват истинското наличие, което не са виждали преди. Ако добавите малко комизъм във взаимоотношението с известния детайл (в моя случай е марката), тогава резултатът е рецепта за отлично ядене, което всички ще обичат“, споделя Иля.

Той към този момент има колабораци с съветски компании и няма самообладание да работи и с непознати компании.

„Разбира се, че бих желал да работя с известни международни марки, само че е единствено въпрос на време“, споделя той.

създател: НИКОЛАЙ ШЕВЧЕНКО

източник: bg.rbth.com
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР