Ето го новия мъж в живота на жената на Башар

...
Ето го новия мъж в живота на жената на Башар
Коментари Харесай

Ето го новия мъж в живота на жената на Башар Рахал

 Ето го новия мъж в живота на дамата на Башар Рахал - Калина - чернокожия продуцент Чарлз Матокс! Той е готвач, артист, създател, режисьор и продуцент на предаване, обвързвано с храненето. Роден е в Ню Йорк и несъмнено, като всеки афроамериканец, е доста музикален и свири на няколко инструмента. С Калина се срещат около работата в малкия екран. Двамата са дружно повече от година, като благословия за връзката им са дали самият Башар и двете му дъщери.

Калина, която още носи семейството на брачна половинка си - Рахал, работи като сполучлив продуцент в утринен блок на тв канал KTLA в Лос Анджелис. Повечето от приятелите й в инстаграм считат, че двамата с Чарлз са страхотна двойка, проличава от мненията им под фотосите на влюбените.

Дълго време артистът Башар Рахал и Калина поддържаха версия, че още са двойка, само че живеят в отворена връзка, въпреки и на хиляди километри един от различен. Истината се оказа друга. След като " "  разкри, че артистът и фитнес инструкторката и модел Райна Караянева живеят дружно, двамата признаха, че са двойка от четири години. В началото Башар и Райна бяха единствено другари, след това сътрудници, а към този момент започнаха да пускат и свои общи фотоси от почивки, на които са дружно с порасналите дъщери на артиста - Клои и Индия. Момичетата му одобряват безусловно обикновено новата половинка на баща си, а от своя страна Башар се схваща съвършено със сина на Райна от връзката й с модела Генадий Ников. Той и Райна се разведоха през 2019 година, а моделът призна, че причина за краха на брака им е Башар, поради който Райна го е напуснала.

Чувствата сред Башар и Райна пламнаха около общата им работа във към този момент спрялото предаване " Лотария България " през 2016 година, в което тя му беше асистентка. Той я снима и в продуцирания от него филм " Завръщане ". Преди това на Башар приписваха връзки с Елен Колева и Ралица Паскалева.

Майката на дъщерите му Калина обаче за първи път намерено обявява любовта си към различен мъж. Като продуцент на утринен новинарски блок в телевизия, тя познава персонално огромна част от елита на Лос Анджелис. Преди това работеше в утринния блок на Си Ен Ен и от там познава персонално Барак Обама, Хилари Клинтън и Робин Улямс. Без подозрение Калина е най-успешната българка в телевизионното продуцентство оттатък океана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР