Ето го един Антон Хекимян, ето го един Венелин Петков

...
Ето го един Антон Хекимян, ето го един Венелин Петков
Коментари Харесай

Валери Симеонов посочи Антон Хекимян като пример за корупция

Ето го един Антон Хекимян, ето го един Венелин Петков – с тези думи водачът на НФСБ, някогашен вицепремиер и сегашен народен представител Валери Симеонов разяснява де факто думите на американския дипломат в България Херо Мустафа, че Съединени американски щати скоро ще разгласят имена на още глобени за корупция българи, освен това по Закона „ Магнитски ”.
Специалният американски закон е ориентиран против непознати държавни служители, които са прикрили огромни случаи на корупция, в това число посредством опасност против източници, подготвени да дадат разкрития.
Попитан от Българска национална телевизия дали не се притеснява, че идващото име на глобен след съдията от Специализирания углавен съд Андон Миталов ще е на политик, Симеонов отвърна с думите: " А за какво не ефирен водещ? ". След това той изброи имената на водещия на утринния блок на bTV Антон Хекимян и шефът на осведомителната част на частната телевизия Венелин Петков, а повода да го стори беше разказът на притежателя на Efbet Цветомир Найденов. Найденов съобщи и пред самата bTV, че още през декември е приказвал с Хекимян и Петков за това, че бил заплашван с ликвидиране от Васил Божков, само че малкия екран тогава не излъчила нищо и той отишъл в прокуратурата.
На въпрос дали има вяра, че самият той се е опазил от корупция, Симеонов отвърна де факто утвърдително.
Какво още сподели Симеонов по тематиката " хазарт " и по какъв начин оправда Бойко Борисов и Владислав Горанов - научете в този материал!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР