Етническият мир е най-важното в смесените региони Това заяви председателят

...
Етническият мир е най-важното в смесените региони Това заяви председателят
Коментари Харесай

Пипат машините, на 5 гласа по 1 ще прехвърлят на Слави Трифонов, заяви Борисов |

Етническият мир е най-важното в смесените райони Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на партията в град Дулово, област Силистра. По думите му в тези райони от страната е най-важно политическите съперници да не се трансформират във врагове. 

„ Политиката е поминък, в който хората оферират стратегии, оферират хрумвания. Ние вършим детски градини, учебни заведения, лечебни заведения, пречиствателни станции, автомагистрали, жп-линии, метро… Другите да предложат по-различни неща “, прикани Борисов.

Той напомни, че по-възрастните в Дулово помнят Възродителния развой. „ Аз бях млад лейтенант от пожарната тогава. Мобилизираха ни и ни пратиха в Дулово. Стотици хиляди български жители и български мюсюлмани бяха прокудени от същата тази комунистическа партия, в този момент наречена социалистическа. И аз не знам по какъв начин нашите съперници от Движение за права и свободи одобряват да вършат коалиция с някогашните комунисти, които не са се отказали… - те си честват четиредесет и кой конгрес? Тук ги редяха хората на опашки за паспорти. По един квадратен метър им даваха, да си натоварят за мебелировка. Хиляди хора! Няма по-лошо от това, което ни предизвикаха комунистите, сподели още Борисов. 

Никога това не би трябвало да се позволява! Никога! Мюсюлмани и християни, по този начин както ние с кмета работим от години, другари сме, по този начин би трябвало да бъдете всички тук “, прикани водачът на ГЕРБ.

„ Ще бъдат мъчно на тези избори не за друго, а тъй като сме доста огромни и не могат да ни преглътнат елементарно. Но това са неприятни хора. Това са тези същите. Бойко Рашков е бил тогава в следствената работа. Не знам за какво казвате нови партии? Нова партия на Мая Манолова? Тя е в политиката отпреди мен. Кое е новото? Татяна Дончева е в политиката от преди мен. Коя е новата партия? Слави Трифонов от 90-та година прави политическо шоу и е на екран. Кое е новото? “, попита Бойко Борисов и акцентира, че нищо ново няма, с изключение на добре забравено и пребоядисано остаряло. 

Борисов заяви, че ГЕРБ подаде тъжба в Централната изборна комисия и в съда, тъй като ръководещите косвено си признаха, че ще фалшифицират изборите. „ Те сега пипат машините. Какво им пречи най-после на изборния ден да преброят квитанциите в урната и какъв брой бюлетини за коя партия има? Радев говореше за почтени избори, само че това ще са първите нечестни избори. Те в съдружничество го направиха. На 5 гласа или на 3 гласа, по един ще трансферират на Слави Трифонов. Затова би трябвало да гласуваме доста, с цел да може колкото и да трансферират, отново да останем повече “, прикани ръководителят на ГЕРБ. По думите му, не инцидентно от една година ни притискат за това машинно гласоподаване и протичащото се сега е един дълго подготвян сюжет.

Бойко Борисов изрази и възмущението си от фактическото прекъсване на строителството на автомагистрала „ Хемус “. „ Не мога да допускам, че ще създадат такава нелепост. Ако на 11 юли покажем добър резултат, ще търсим разновидности да управляваме. Ако не, ще останем в съпротива. С толкоз доста кметове, не могат да не се съобразят с нас, само че истината е, че би трябвало да сме първи “, съобщи водачът на ГЕРБ. 

Борисов припоомни, че няма неизпълнено заричане. „ Обещахме двойно нарастване на учителските заплати и възобновяване на учебната инфраструктура. Направихме го. По същия метод както с учителите, за 4 години мандат ще увеличим двойно заплатите на медицинските служащи. Ковид-кризата не е отминала. Ваксинирайте се, до момента в който има ваксини! Ще пристигна новата вълна. На имунизациите, които имаме, ще изтече срокът на валидност и ще ги изхвърлят. А Европа няма да ни даде нови. Ваксинирайте се в този момент, защитете здравето и специалностите си “, прикани Бойко Борисов.

Той бе безапелационен, че Брутен вътрешен артикул се прави с работа, а не с приказки. „ Много сме създали, само че доста още би трябвало и да се прави. Да, и ние не сме идеални, и ние сме имали своите неточности, само че се учим от тях. Поправяме ги и вървим напред “, акцентира ръководителят на ГЕРБ.

Областният координатор на ГЕРБ в Силистра и лидер на листата на ГЕРБ-СДС в региона Тодор Тодоров съобщи, че всичките съперници на ГЕРБ дават обещание красиво, само че по-късно си отпътуват. „ Ние приказваме за нещата такива, каквито са. И работим, с цел да ги подобряваме. Нашият главен конкурент тук е Движение за права и свободи. Новите партии, още неосъзнати, отвращават хората с това, че нямат стратегии, нямат хрумвания по какъв начин да ръководят. Повече от всеки път сме сплотени, повече от всеки път сме стимулирани. Ще покажем, че сме първа политическа мощ в Силистра и в България “, сподели Тодоров.

„ Направихме доста в образованието, тъй като имаше пари. Имаше пари, тъй като се борехме с контабандата и проведената престъпност. Затова и в този момент има такова обединяване против нас. Нашата кола вървеше, нашата кола имаше водач – това е господин Борисов. Това, което в този момент ни оферират е една аварирала през 90-те кола, ребрандирана, с добра музика, цялостна с бандити и мутреси. Всеки желае да смени колата си след 10 години, само че нищо ново не се предлага “, уточни лидерът на листите на ГЕРБ-СДС в Шумен и Стара Загора Красимир Вълчев.

„ Нашите съперници, които сега ръководят, са си тези комунисти, които сякаш забравихме, само че се преродиха в нови партии. Тези комунисти преди затвориха болничното заведение в Дулово. Откакто ГЕРБ ръководи, отворихме болничното заведение в Дулово и всички вие имат достъп до нея. Ще продължим да оказваме помощ. Това е боилницата за образец в България. Най-много млади лекари и най-вече млади медицински сестри има тук. Няма нито един работещ пенсионер. Това го изискуем на ГЕРБ и на кмета от ГЕРБ “, съобщи лидерът на листите на ГЕРБ-СДС във Варна и Велико Търново проф. доктор Костадин Ангелов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР