Етеричните масла, произведени от различни растения, не само притежават приятни

...
Етеричните масла, произведени от различни растения, не само притежават приятни
Коментари Харесай

Ръководство за начинаещи как да използваме етерични масла за по-добро здраве

Етеричните масла, създадени от разнообразни растения, освен имат приятни аромати, само че и могат да бъдат мощни принадлежности за възстановяване на нашето физическо и прочувствено благоденствие. Запознайте се със света на етеричните масла и научете по какъв начин да ги включите в своя всекидневен обред за възстановяване на здравето си.

Изберете качествени
Започвайки с верния артикул, гарантирате успеваемостта на етеричните масла. Изберете такива от надеждни марки, като се уверите, че са чисти и органични, без добавки и разредители.

Основни способи за потребление
Ароматерапия - Добавете няколко капки от пожеланото масло в дифузер за уютна атмосфера вкъщи или на работното място.

Масажи - Разредете етеричното масло в уместно олио, като бадемово или кокосово масло, и използвайте за релаксационен масаж.

Подобряване на съня
За по-добър сън, използвайте лавандулово масло преди лягане. Добавете го в дифузер в спалнята.

Противовъзпалителни и антисептични свойства
Етеричните масла като чаено дърво, лимон и розмарин имат мощни антисептични свойства.

Управление на напрежението
За понижаване на напрежението, използвайте етерични масла като лавандула, чаено дърво и бергамот. Дифузерът е отличен метод да създадете спокойна конюнктура.

Внимание при приложение
Разреждайте постоянно Никога не използвайте чисти етерични масла непосредствено върху кожата. Винаги ги разреждайте в притежател, с цел да избегнете раздразнения.

Тест на кожата преди да употребявате ново масло, направете тест на кожата, с цел да се уверите, че няма алергични реакции.

Бъдете систематични в използването
Систематичната приложимост на етерични масла може да докара до най-хубави резултати. Възползвайте се от техните свойства, интегрирайки ги в ежедневния си обред. Направете ги част от вашата йога процедура, медитация или просто прибавете към вечерната рутина преди лягане.

Комбинирайте и ккспериментирайте
Смесването на разнообразни етерични масла може да сътвори неповторими аромати и комбинации, които дават отговор на вашите потребности. Експериментирайте и открийте своите желания.
С етерични масла имате опцията да поддържате здравословен метод на живот и да създадете естетика във вашия ден.

Източник:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР