Етър Велико Търново ще разчита за новия сезон на още

...
Етър Велико Търново ще разчита за новия сезон на още
Коментари Харесай

Етър привлече нови трима

Етър Велико Търново ще разчита за новия сезон на още трима нови футболисти - нападателят Христо Димитров и халфовете Николай Янков и Мартин Петков, заяви старши треньорът Веселин Великов.

С тях новите имена стават общо шест, откакто контракти подписаха Атанас Кръстев, Николай Дичев и Радослав Апостолов.

Христо Димитров е роден през 2002 година Играе като нападател, младеж на ОФК Хасково, където се трансформира в негов голмайстор. През последния сезон Христо Димитров бе титуляр в третодивизионния Извор (Горски извор), като също бе голмайстор на тима. Той концентрира вниманието върху себе си, откакто се разписа два пъти във вратата на Черноморец (Бургас) при триумфа на селския клуб с 2:1. Това проваляне действително постави кръст на упоритостите на бургазлии да се завърнат в професионалния футбол след 6 години неявяване.

Христо Димитров към този момент означи първия си гол и с виолетовия екип в контролата против Левски (Лом), извоювана с 2:0.

Мартин П. Петков е роден на 15 януари 2001 година в Чирпан. Висок е 177 см, играе като нападателен халф. Започва да тренира футбол в Ботев (Пловдив), след което е притеглен от Левски, където е в мъжкия тим през 2018-2019 година През идващия сезон бе преотстъпен на Локомотив (ГО), където записа 7 мача и 1 гол, а през последния сезон бе в Кариана (Ерден), само че през последните шест месеца беше без тим.

Николай Янков е роден на 28 юни 1999 година Висок е 176 см и тежи 70 кг. Играе като отбранителен халф. Син е на някогашния футболист на ЦСКА Пламен Янков. Юноша е на Етър, с който през 2011 година е определен измежду най-хубавите в страната в своята възраст. Преминава в Академия Литекс, след което носи екипите на Литекс, ЦСКА 2 и за последно в Хебър (Пазарджик).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР