Етър Велико Търново се поздрави с важен успех в гостуването

...
Етър Велико Търново се поздрави с важен успех в гостуването
Коментари Харесай

Етър пребори Янтра в Габрово със страхотен гол

Етър Велико Търново се поздрави с значим триумф в гостуването си на Янтра Габрово с резултат 3:1 в първи дуел от съботната стратегия на 25-ия кръг в родната Втора лига. Мартин Тошев откри още в деветата, когато означи фантастично попадение, а в 38-ата минута удвои от дузпа. Иван Василев върна очакванията на домакините в 55-ата, само че Мартин Моран реши всичко с трети гол в 84-ата минута.

По този метод „ болярите “ към този момент събраха 49 точки и остават на втората позиция, с една по-малко от водача ЦСКА 1948 II, който ще изиграе мача си от кръга във вторник. Трябва да се означи, че дубълът на „ алените “ нямат право да влизат в елитната дивизия, което прави „ виолетовите “ любимец за директна промоция, откакто имат задатък от девет точки преди Крумовград и Спортист Своге, които са трети и четвърти все още.

Янтра пък продължи с тежката си серия и записа четвърто следващо проваляне, което оставя отборът на Живко Желев на 11-ата позиция с 31 точки, с пет повече от рисковата зона. В идващия кръг Етър приема Миньор Перник, до момента в който габровци ще търсят успеха в гостуването си на дубъла на Лудогорец.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР