Етър привлече първите си две нови попълнения за предстоящия сезон

...
Етър привлече първите си две нови попълнения за предстоящия сезон
Коментари Харесай

Етър нанесе двоен трансферен удар

Етър притегли първите си две нови попълнения за идния сезон в Първа лига.

Това са централният бранител и естонски национал Артьом Артюнин и левият бек Крум Стоянов, който идва от Динамо (Минск). Отборът се резервира в по-голямата си степен.

 Бала: Има светлина в тунела, започваме здрава работа
Бала: Има светлина в тунела, започваме здрава работа

" Амбициран съм до зимата към този момент да няма наклонност да се борим за оставане, а да сме събрали точки, които да ни дават комфорт за пролетта "

Двамата парафираха през днешния ден двугодишни контракти с клуба, като преди този момент минаха медицински прегледи. Очаква се Артюнин и Крум Стоянов да дебютират още през днешния ден в контролата против ЦСКА.

Артьом Артюнин е естонски национал. Роден е на 24 януари 1990 година в Талин. Централен бранител, висок е 190 см и тежи 86 кг. Дългогодишен футболист на елитния Левадия (Талин), играл е още в Брашов (Румъния) и Медз (Полша), в този момент идва от Калев (Талин). 28-годишният Артюнин има 6 мача за националния тим на Естония (2013-2014), като преди този момент - 24 мача и 3 гола за U19, 22 мача и 1 гол за U21 и три мача за U23 на Естония. С Левадия е два пъти първенец, притежател на Купата и на Суперкупата на Естония.

 Официално: Красимир Балъков ще води Етър и през идващия сезон
Официално: Красимир Балъков ще води Етър и през идващия сезон

" Имаме най-хубавия треньорски екип в Първа лига ", счита шефът Александър Нанков

Футболистите с изтекли контракти Ерик Почански, Христо Иванов, Венци Василев, Иван Вълчанов и Яни Пехливанов, Чавдар Ивайлов са ги възобновили. Действащи контракти си имат Румен Руменов и Стефан Неделчев, които бяха спрягани по медиите, че напущат.

Засега под въпрос остават Георги Сърмов, Алиуне Бадара и Аласана Мане, само че и с тримата се поддържа връзка и диалозите с тях и техните мениджъри не престават. Етър постоянно започва подготовка с двама юноши от школата. Това ще са Кольо Станев и централният бранител Валери Радославов, за който Балъков съобщи, че доста му припомня по фигура и качества на починалия Трифон Иванов.

Административният шеф Страцимир Тинчев пък заяви детайлности по проекта за подготовка. На 26 юни тимът отпътува на лагер в Дряново, където ще се готви.

 Верея отхвърли контролата с Етър
Верея отхвърли контролата с Етър

Тя трябваше да се състои на 30 юни

Днес е първата контрола с ЦСКА, следват мачове с Дунав, Локо (Сф), Несебър, Ботев (Гълъбово) и Литекс. Официалното показване е на 13 юли преди мача с ловчанлии на стадион " Ивайло ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР