* Estrella Couture с актуални официални и булчински тенденции Деликатна

...
* Estrella Couture с актуални официални и булчински тенденции Деликатна
Коментари Харесай

Дизайнерката Ирена Велковска: женственост и изящество


* Estrella Couture с настоящи публични и булчински трендове

Деликатна женственост, провокативен изискан и изискан съблазън струят от новите авторски оферти на Ирена Велковска - основен дизайнер на фешън къща Estrella Couture. Бутиковите рокли в формалната сбирка Royal Orchid и в булчинската - White Blossom са въплъщение на хубостта и изяществото, които намират отражение в спокойни силуети, изобилни драперии, комплицирани комбинации от материи, нежна гама от нюанси и настоящи препратки към международните фешън трендове.
„ По отношение на формалните рокли всичко е разрешено, силуетите са доста разнородни, материите - богато орнаментирани, а цветовете на процедура са неограничени. ", споделя дизайнерката Ирена Велковска по отношение на настоящите трендове. Що се отнася до булчинската мода, съгласно нея: „ Докато предходната година сватбеният тренд беше съвсем напълно въодушевен от драматизма и строгата консервативна линия на кралската женитба, тази година булките имат свободата да се гмурнат в богато фешън многообразие. ". Романтика и изискан, бохо детайли и викториански нотки, дантелени фантазии в нов прочит, пера и тюл, искра и неконвенционални цветове като жълто, мента, даже алено, и черно са част от трендовете в булчинската мода.



С новата публична сбирка Royal Orchid на фешън къща Estrella Couture дизайнерката Ирена Велковска, предлага наелектризираща фешън палитра от ефектно комбиниране на ръчно бродирана френска дантела и феерична коприна, пера и кристали, перли и гальовен копринен сатен. По отношение на силуетите усещане прави другият, нов прочит на класическата А-линия, както и деликатната женственост в оголените плещи. Падналите ръкави, на които дизайнерката залага, са неоспорим тренд в формалната и булчинска мода през сегашния сезон. В сбирката откриваме още и доза провокативен изискан в дизайнерските оферти с гол тил и V-образно деколте.
Актуалната нова сбирка булчински рокли White Blossom на фешън къща Estrella Couture съчетава в едно обичаи и съвременен жанр. Класиката на обичайните сватбени дрехи е декорирана с другоземен букет от пикантни и ексцентрични фешън детайли, дръзки дизайнерски решения и гърмеж от пристрастеност и съблазън.



Колекцията предлага премиум селекция от булчински рокли, неповторима симбиоза от колоритни и разнородни стилове, трендове и послания. Роклите са направени от най-висококачествен дизайнерски текстил, фина френска дантела, приказен копринен тюл, ръчно бродирана италианска дантела, микадо, гальовен копринен сатен, перли и камъни „ Сваровски ". Изтънченият съблазън в транспарантните материи и корсети е подобаващ за смелите дами с ярка характерност. Закачливите пера и 3D флорални претекстове, които основават лукс, са идеални за сантименталната булка-мечтателка. Любителките на класическата грациозност, на винтидж и бохо стила могат да открият себе си в аристократичните рокли с изящни силуети, дълги дантелени ръкави и красиви шлейфове.

Ирена Велковска е квалифициран правист, основател и основен дизайнер на фешън къща Estrella Couture, която отваря порти през месец март 2019-та година. Ирена Велковкска има 25 години опит в работата със международни марки и съгласно нея основаването на една рокля е „ комплициран съвсем архитектурен план, при който хубостта и съвършенството са въпрос на пропорции, точност, асортимент на материи и жанр ". За нейния дизайнерски почерк e особено основаването на носими рокли с грациозен и изчистен контур, удобни и леки материи и кройки. Бутиковите авторски дрехи на Ирена Велковска се създават от извънредни италиански и френски материи и аксесоари, които могат да бъдат открити единствено в Estrella Couture.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР