Естрадният трубадур Веселин Маринов е напълнял до неузнаваемост в рамките

...
Естрадният трубадур Веселин Маринов е напълнял до неузнаваемост в рамките
Коментари Харесай

Веселин Маринов е неузнаваем

Естрадният трубадур Веселин Маринов е напълнял до неразбираемост в границите на лятото, видя " Ретро “. Изпълнителят на " Горчиво вино “ е качил най-малко 20 кг и напълно е изгубил другояче снажната си външност. Певецът от Полски Тръмбеш пълнеел стремително и към този момент не можел да влиза в старите си театрални костюми. За пръв път през дългата си кариера той се появява с стомах пред уважаемата си аудитория. На негово присъединяване на площада в центъра на Оряхово преди броени дни публиката останала сащисана от радикалната му образна смяна.

Маринов постоянно се е славел като изключително суетлив и се приказва, че е измежду първите в родния елит, присадили си коса. Освен това е общоизвестен факт, че от най-малко десетилетие насам той постоянно се боядисва и в никакъв случай не излиза на сцена с посивели коси. Доскоро естрадният ас бе последовател на здравословния метод на живот и спортът имаше значимо място в всекидневието му. Независимо от натоварения си график и бизнес каузи Веско постоянно отделяше време, с цел да тича на стадиона в НСА, наоколо до който се намира столичното му жилище. Покрай персоналната си дружба с някогашния Министерство на вътрешните работи началник и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов до наскоро двамата постоянно посочваха по какъв начин вършат джогинг дружно, даже когато са на отмора. Откакто обаче Веско се реалокира да живее в първокласна горска резиденция край Разлог за 1 милион лв., занемарил тренировките си.

Основните аргументи да пълнее стремително били напредването на възрастта в композиция с положителните кулинарни умения на настоящата му половинка Веселина. Бившата сервитьорка от Добрич, която съумя да омае артиста преди повече от 5 години, не работи и е отдадена стопанка, която постоянно глези своя обичан с домашни вкуснотии. Във фейсбук профила си атрактивната и по-млада от Маринов русокоска постоянно разгласява фотоси на манджите и сладкишите, които подготвя особено за него. Те обаче са се отразили пагубно на формата му и почитателките му, които са главно от женски пол, не били очаровани от смяната във визията му.

" Тя ми дава това, което от много години не бях получил. Тази обич, която всеки един мъж желае да има. И тези, които споделят, че не имат вяра в любовта, те просто не са я срещнали и не знаят какво е да те чакат, да затвориш една врата и да знаеш, че светът свършва, да ухае на дом. Когато съм самичък, в никакъв случай не ухае на дом. В този ред на мисли животът ми в персонален проект е доста идеален и се усещам доста добре “, хвали Веско своята половинка.

Двамата се срещнаха още през далечната 2017 година Тогава Веселина към момента бе омъжена за някогашния си брачен партньор – огромен предприемач от Северна България, от който има и две деца. След серия от правосъдни борби обаче той съумя да получи попечителството над наследниците им. Сега синът и щерка им живеят при него, само че гостуват и в дома на майка си и естрадния артист. Веско пък има една-единствена дъщеря – Йоанна, която го подари с внучета близнаци през 2020 година Маринов е изключително великодушен към обичаната си Веселина и ѝ угажда с всевъзможни скъпи дарове. Единственият подарък, който русокоската към момента не е получила от него, е годежен пръстен. След горчивия му опит в любовта и двата тежки развода, през които мина, влюбчивият артист бил по-предпазлив и не се решавал на значимата стъпка. Смятал, че след сватбите си хващал уроки и разтърсванията в персоналния му живот започвали. Затова не желал да минава за следващ път под венчилото и да става за срам, към този момент трансферирал 60-те.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР