Естрадната прима Лили Иванова успя да надхитри, поне засега, коронавируса.

...
Естрадната прима Лили Иванова успя да надхитри, поне засега, коронавируса.
Коментари Харесай

Ето как Лили Иванова надхитри коронавируса

Естрадната прима Лили Иванова съумя да надхитри, най-малко към този момент, ковид. Неостаряващата поп звезда е съумяла да продаде на преференциална цена просторния си апартамент в софийския квартал „ Кръстова вада” в средата на февруари, безусловно дни преди смъртоносния вирус да пусне пипалата си и в Европа, научи „ Уикенд” от имотни брокери.

Лили Иванова разгласи за обмен парцела си в „ Кръстова вада” предходната есен, откакто преди този момент напълно подреди жилището от 120 квадратни метра. Естрадната звезда бе закупила жилището – част от първокласен частен жилищен комплекс, преди 5 години с концепцията да се придвижи да живее там. Иначе Лили населява от край време апартамент на най-скъпата улица в София – на „ Оборище” №33, останал за нея след развода й с Янчо Таков през 1975 година Днес цената на този апартамент приближава 1 милион, настояват имотни брокери.

Що се отнася до продадения авариен апартамент в „ Кръстова вада”, Лили Иванова е съумяла да прибере към 190 000 евро за жилището. Купувач на парцела е ортодонт от арабски генезис, който от години работи и живее в София, разкриха осведомени със договорката. Според думите им, Лили преговаряла близо месец с купувача за цената на парцела, като най-после му направила отстъпка от 10 000 евро, с цел да се осъществя договорката.

View this post on Instagram
A post shared by Лили Иванова (@lili_ivanova) on Jun 22, 2019 at 7:38am PDT

„ Лили или е родена с шанс, или е доста прозорлива. Само няколко дни откакто продаде жилището си, епидемията плъзна в Европа и провокира икономическа криза. Сега имотния пазар в България е срутен и цените на парцелите са с най-малко 15-20% надолу. Сделки просто няма, купувачите изчезнаха”, одумват естрадната прима брокерите на недвижимо имущество.

Продаденият апартамент бе платен от Лили Иванова за към 120 000 евро. Имотът се простира в първокласен комплекс от затворен вид, в който жителите разполагат с всички улеснения. Надеждна защита обезпечава сигурността на живущите там, а достъпът е следен. Освен това комплексът разполага с ресторант, градини, фитнес, сауна, плувен басейн, парна баня и всевъзможни други улеснения, в това число и СПА — център. Лили Иванова живя в този апартамент единствено няколко месеца, до момента в който ремонтираше главно жилището си на „ Оборище”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР