Естрадната певица Грета Ганчева празнува днес 79-ия рождения си ден

...
Естрадната певица Грета Ганчева празнува днес 79-ия рождения си ден
Коментари Харесай

Грета Ганчева празнува рождения си ден с дебютния албум на млад изпълнител

Естрадната певица Грета Ганчева чества през днешния ден 79-ия рождения си ден с дебютния албум на Валентин Велчев. Дискът е специфичен за нея, защото взе участие като създател на песента " От Враца до Дунава ", описват от екипа на Ганчева.

" Първият ми подарък за рождения ден беше прелестен албум на едно надарено дете Валентин Велчев, който се обрисува да стане любим на българската аудитория и освен, тъй като пее моята ария " От Враца до Дунава ", само че и тъй като с обич продължава традицията на българската ария. Благодаря ти, Вале! Успех “, споделя певицата.

" Тегля чертата и си споделям: Не скърбя за нищо, не мога да върна хубавото време, само че нали съм го изживяла. Цял живот работя и до края си ще остана венчана за сцената ", добавя Грета Ганчева.

Грета Ганчева е родена на 15 юли 1943 година в Червен бряг. Кръстена е на огромната актриса Грета Гарбо. Музиката я увлича и незабавно след довеждане докрай на гимназията стартира да учи пеене при Евгени Комаров. Едновременно с това следва във ВИТИЗ през 1966 година Снима се е във " Войната на таралежите “ (1979), " Изпити късно “ (1974), " Синята лампа “ (1974), " Деца играят вън “ (1973) и други филми.

През 2007 година написа книгата " Моята обич Емил ", отдадена на Емил Димитров, като към книгата има компактдиск. През 2020 година получава съветско поданство за заслуги в връзките сред България и Русия. Популярна е с шлагера " Тумбалалайка ". Тя е първата жена на Емил Димитров, само че техният брак е къс - две години. Била е омъжена и за артиста Васил Бъчваров. От режисьора Рангел Вълчанов има щерка - Мила Кудрина.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР