Естрадната фурия Кичка Бодурова мина на чалга забавления. Неочаквано за

...
Естрадната фурия Кичка Бодурова мина на чалга забавления. Неочаквано за
Коментари Харесай

Кичка мина на чалга

Естрадната хала Кичка Бодурова мина на чалга занимания. Неочаквано за музикалните вкусови искания на огромната певица, тя бе видяна да купонясва под ритмите на лекия род в дискотека в Студентски град, видя HotNews.

Бодурова беше в компанията на обаятелен юноша, който незапознати със фамилното състояние на звездата помислиха за нейн наследник. Всъщност тя е майка само на щерка. Момчето, което я придружаваше бе нейния пи ар и управител Евгени, обясниха осведомени. На сепарето, където беше настанена бе видяна и силиконката Катрин Вачева, с която Кичка се срещна и съжиталстваше под един покрив във "ВИП Брадър ".



Кичка щурмуваше празненство по случай откриването на новия фолк клуб E11even. Очевидно обаче чалгата доста не и понасяше и естрадната дива си потегли от забавата малко след среднощ, като пропусна гвоздея на вечерта - лайвът на Фики Стораро.

На събитието бяха видяни и други известни персони, измежду които дупнишката Мадона Сашка Васева, предприемачът Христо Сираков, плеймейтката Нора Недкова. Семейство Петканови - Даниел и Алекс пък бяха водещи на празненството, а Николета Лозанова и Ники Михайлов, които са рекламни лица на заведението, бяха най-сниманата двойка на вечерта.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР