Естествената красота е по-модерна от всякога и това е видно

...
Естествената красота е по-модерна от всякога и това е видно
Коментари Харесай

8 актриси, които са против пластичната хирургия

Естествената хубост е по-модерна от всеки път и това е видно в профилите на звездите в обществените мрежи. Някои от тях дотолкоз са въодушевени от концепцията да не се опасяват от измененията, които идват с възрастта, че даже стигат и по-далече, като пропагандират за живот с по-малко грим. Дори да смятате това за прекомерно, не можете да отречете, че взривът на пластичната хирургия в последните години докара и до доста съществени гафове в Холивуд.

Актриси като Мелани Грифит, Дарил Хана и Мег Райън заплатиха висока цена за променения си външен тип , като изгубиха и кариерите си. Единствено Рене Зелуегър съумя да се задържи на върха , да не приказваме, че даже взе доста влиятелни награди за невероятната роля на Джуди Гарланд в биографичния филм " Джуди ", а и най-вероятно ще вземе и " Оскар " за най-хубава актриса. Но даже триумфът на Зелуегър не отхвърля обстоятелството, че преди хирургическите интервенции актрисата беше в пъти по-привлекателна. 



Вярвам, че няма нищо по-хубаво от естествената хубост и умеенето да се обичаме такива, каквито сме . Затова доста одобрявам и философията на тези звезди на Холивуд, които считат, че някоя и друга гънка няма да промени нито тях, нито обичта на почитателите. Ето и мненията на някои от тях. 

Джулия Робъртс

" Жалко е, че живеем в такова паникьосано, объркано общество, в което дамите даже не си дават късмет да видят по какъв начин ще наподобяват като възрастни хора ", споделя Робъртс в интервю за ELLE. " Иска ми се да мога да имам някаква визия по какъв начин ще наподобявам по-късно, преди да започна да приглаждам бръчките. Искам децата ми да знаят по кое време съм ядосана, по кое време съм щастлива и по кое време съм объркана. Лицето разказва история… и не трябва да бъде история за шофирането до кабинета на естетичния хирург. "  

А пред You Magazine актрисата добавя: " Предполагам, че по холивудските стандарти към този момент съм поела огромен риск, щом до момента не съм си направила лифтинг ".



Кейт Уинслет

Актрисата не се срами от своите твърди възгледи срещу пластичната хирургия:  " Това опонира на морала ми, на метода, по който родителите ми са ме възпитаха и на това, което смятам за естествена хубост. Никога няма да се поддам на изкушението ", казва тя. " Аз съм актриса, не желая да заледявам изражението на лицето си. "

И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР