еспособността да се откажем от нездравословното хранене се дължи на

...
еспособността да се откажем от нездравословното хранене се дължи на
Коментари Харесай

Четири начина как да спрем "емоционалното преяждане"

еспособността да се откажем от нездравословното хранене се дължи на смяна в системата за взимане на решения и импулсния надзор.

Затова човек преди всичко би трябвало да се погрижи нездравословните артикули да попадат във фокуса на вниманието му колкото е допустимо по-рядко, поучава Мей Симпкин – водещ диетолог и съветник на Enzymedica UK.

Той показа с читателите на "Експрес " четири елементарни метода за справяне с "емоционалното преяждане ", което се дължи на напрежението.

Когато пазарувате в супермаркета, изберете подобен маршрут, че да подминете щанда за сладкарски произведения , предлага специалистът.

Много постоянно хората одобряват жаждата за апетит, по тази причина при обезводняване доста постоянно се "превключва " на нездравословни храни.

Симпкин акцентира, че би трябвало да се пие задоволително вода както в чист тип, по този начин и под формата на чай и супи.

Отдавайте желание на домашно приготвената храна "от нулата " – купувайте сурови артикули , а не полуфабрикати.

Ефективен метод да се спре с преяждането от стрес са физическите извършения , които освен усъвършенстват настроението, само че и потискат апетита.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР