Есента наближава и сигурно си мислите, че кестен, карамел и

...
Есента наближава и сигурно си мислите, че кестен, карамел и
Коментари Харесай

Синя мъгла – най-модният цвят за косата тази есен

 Синя мъгла Есента наближава и несъмнено си мислите, че кестен, карамел и тухла са най-подходящите цветове за косата ви след края на август? Не. През новия сезон стилистите чупят всички стандарти и оферират на дамите да излязат нормалните рамки, залагайки на провокативни и екзотични цветове.

Така най-новата фешън наклонност се назовава „ синя мъгла “. Тя лавинообразно печели известност в мрежата.  Синя мъгла

Ако сте по-консервативни във връзка с стила и думата „ синьо “ ви обърква, не бързайте със заключенията. При „ синята мъгла ” яркият цвят ще наподобява толкоз почистен и заглъхнал, че ще бъде допустимо най-удобен и еластичен. Новият съвременен колорит е микс от сребристо русо и ярко синьо.

 Синя мъгла Мъгляво синьо е идеалният цвят за тези, чиято коса е била прекомерно изсветляла при предходни боядисвания. За да повторите този резултат върху косата си, просто помолете вашия стилист да изсветли косата ви до платина, а по-късно да я засенчи еднообразно с бледосиня и сребърна багра,  съветва звездният фризьор Джеръми Тардо.

Да, синята мъгла не е най-традиционната версия на есенното оцветяване, само че за какво да не опитате тази наклонност, в случай че сте отворени за всевъзможни опити за хубост? Предлагаме ви да се вдъхновите за бъдещи трансформации, като разгледате фотоси на консуматори в Instagram.

 Синя мъгла  Синя мъгла

 Синя мъгла  Синя мъгла
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР