Есента е най-доброто време за модни експерименти. Присъединявайки се към

...
Есента е най-доброто време за модни експерименти. Присъединявайки се към
Коментари Харесай

Романтизъм в екстремен вариант от Reserved

Есента е най-хубавото време за фешън опити. Присъединявайки се към полемиката за изложение на стилът, дизайнерите на взеха решение да покажат сантименталния му аспект по пресилен, съвсем халюцинационен метод. Този романтизъм не е сладостен: той е зрял, умишлен и краен. Сред предложенията в черно, сиво и бежово се откроява най-модерният цвят за сезона: горещото розово. Текстил в нюанса на изкрящо розово се употребява както за палтата с необятни яки, по този начин и за плетените, жакардови тоалети, костюми и коктейлни рокли.



Есенната сбирка е по едно и също време интровертна и максималистична. Връхните и меки облекла са снабдени с нови, смели форми; фигурата е станала по-ясна, препращайки към претекстовете, познати от висшата мода и отхвърляйки явната утилитарна функционалност. Противоречията се срещат в монохромни рамки. Твърдият жакардов плат е уравновесен от мека мрежеста материя и пресилен в обемен текстил от компактно прилепнали кройки. Линията на деколтето притегля вниманието, като дефинирана по по-различен метод във всеки случай.

Фотосесията на е направена в недопечен шотландски пейзаж. Зелените хълмове, планините и шотландската архитектура оферират отличен декор за смелите ни облекла, контрастиращи с есенното време, с разнородни текстури и живи нюанси на розово и непроницаемо черно. Това е визия на актуалния романтизъм: изразителна и безкомпромисна. Стайлингъте доминиран от едноцветната визия, фокусирайки вниманието си върху разнородни завършеци на материите: неравномерен жакардов плат, плътна дантела, ослепителен, транспарантен шифон или вълнената нотка във връхните облекла. Дори есенните цветя тук са показани по ексцентричен метод.Поставени върху жакардовия плат и дантелата основават усещане за завладяваща триизмерност. По-голямата част от асортимента е създаден в Европа от европейски материали. Палтото от 100% италианска вълна е създадено в Полша.



Колекцията е съпроводена от изразителни аксесоари, като компактно прилепнали боти в цвят фуксия, лилаво и черно. Лъскави ботуши над коленете с текстура на крокодилска кожа.Токчета на платформа от сатен в съвременни за сезона цветове. Есенната визия е допълнена с декоративни чанти, направени от жакардов плат в бароков жанр или с пера, идеални за специфични мотиви. Има и по- дребна полукръгла чанта, която може да се носи, както през рамо, по този начин и катоклъч.

Колекцията от есенната акция Reserved ще бъде налична в магазините и

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР