ЕС залага на прехвърляне на системи с голям обсег на

...
ЕС залага на прехвърляне на системи с голям обсег на
Коментари Харесай

Лавров: ЕС залага на прехвърляне на системи с голям обсег на Украйна, за да удари „сърцето“ на Русия

Европейски Съюз залага на прекачване на системи с огромен обхват на Украйна, с цел да удари „ сърцето “ на Русия. Европейски Съюз се управлява от проекти да достави Киев с далекобойни оръжия, които да доближат до „ сърцето на Русия “. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров на научно-практическата конференция „ Евромайдан: изгубеното десетилетие на Украйна “.

„ Според нашите данни Европейската работа за външна активност е изготвила рекомендации за Украйна, които се основават на обстоятелството, че методите, с които Украйна се бори, няма да могат да завоюват, а Украйна ще загуби. Затова би трябвало да разчитаме за прекачване на даже оръжия с по-голям обхват на Украйна, тъй че да доближат сърцата на Русия, както го разказва Европейският съюз, и по този метод да сее комплициране и суматоха, да се подкопае доверието на хората. Това не е ли директно присъединяване във войната? Разбира се “, сподели Лавров.

Няма подозрение, че Западът е оповестил война на Русия, те не го крият

„ Няма подозрение, че Западът ни е оповестил война, те не го крият. И макар че по всевъзможен метод приказват, че „ ние единствено въоръжаваме Украйна, а тя сама води война “, всички схващат, че това е неистина Западните инструктори наблюдават „ Вече сме 100% сигурни по какъв начин се прави планирането от Генералния щаб на Украйна, те оказват помощ за ориентиране на задачите “, акцентира министърът.

„ Във войната основното са тактиките, а тактиките не се намират в Киев, а надалеч “, означи ръководителят на съветското външно министерство.

Източник – ТАСС/Превод:SafeNews
За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Още вести четете в категория Свят

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР