ЕС одобри споразумение с Украйна, което позволява обмена на секретна

...
ЕС одобри споразумение с Украйна, което позволява обмена на секретна
Коментари Харесай

ЕС се съгласи да предоставя секретни данни на Украйна

Европейски Съюз утвърди съглашение с Украйна, което разрешава обмена на секретна информация с Киев , в това число и със сателитни фотоси. Това заяви организация Bloomberg, като се базира на лични източници. Според източниците на организацията, първичното съглашение ще бъде за период от една година, само че то ще може да бъде продължавано по-късно. Посланиците на страните от Европейски Съюз са били осведомени за съглашението на срещата им във вторник, 22 март 2022 година.
 Русия уверена, че Европа не може да се откаже скоро от нейния газ
Русия уверена, че Европа не може да се откаже скоро от нейния газ

Александър Новак: Това е някакъв апокалиптичен сюжет

Министърът на цифровата промяна на Украйна - Михаил Федоров, взаимно с компанията " EOS Data Analytics " прикани на 1-ви март 2022 година интернационалните компании , които се занимават с отдалечени сондиране на Земята, да дават на Украйна данни от спътниците си SAR (SAR - Synthetic Aperture Radar, детайлности вижте тук: https://earthdata.nasa.gov/learn/backgrounders/what-is-sar), за следене на придвижването на съветските окупационни войски. (https://t.me/zedigital/1193 ).

Още на 28 февруари 2022 година, Жозеп Борел заяви на конференция, че Европейският съюз е помолил своя сателитен център в Мадрид да даде разследваща информация на Украйна за придвижването на съветските войски, а също тъй че страните от Европейски Съюз считат да покачат своята военна помощ за Украйна на двустранно ниво.

" Ние би трябвало да сме подготвени да платим цената в този момент или ще би трябвало да платим по-висока цена в бъдеще ", съобщи тогава Борел.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР