ЕС е изправен пред потенциална сметка за офис площи от

...
ЕС е изправен пред потенциална сметка за офис площи от
Коментари Харесай

ЕС е изправен пред потенциална сметка от 450 милиона евро след Брекзит за празни офиси в Лондон

Европейски Съюз е изправен пред евентуална сметка за офис площи от над 450 милиона евро, откакто неговият регулатор за медикаментите напусна Лондон заради Брекзит, добавяйки напън към към този момент пренапрегнатия му бюджет.

Европейската организация по медикаментите отдаде поднаем някогашната си постройка на централата в Canary Wharf на WeWork през 2019 година, само че банкрутиралият бизнес с бюро е спрял заплащанията за наем, съгласно документ, с който се срещна Financial Times.

p> EMA сподели на законодателите в Брюксел, че се нуждае от 30 милиона евро годишно за финансиране на наем и сметки, до момента в който и в случай че не бъде открит нов жител за парцела на Canary Wharf. Първо обявено от Telegraph, договорът за наем на EMA изтича през юни 2039 година, създавайки евентуално обвързване от повече от 15 години на обща стойност 450 милиона евро.

Тя към този момент изиска от Европейски Съюз повече от 3 милиона евро за покриване на наема за първа четвърт. Брюксел е законово длъжен да компенсира всеки дефицит в бюджета на EMA.

Европейските парл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР