Ерусалим. Израелските Военновъздушни сили ще действат с цялата си сила

...
Ерусалим. Израелските Военновъздушни сили ще действат с цялата си сила
Коментари Харесай

The Jerusalem Post: Командир от ВВС на Израел заяви, че постигнатото през Втората ливанска война за 34 дни, днес би отнело 48 часа

Ерусалим. Израелските Военновъздушни сили ще „ работят с цялата си мощ от началото “ при евентуална война с Ливан, съобщи командирът от Военновъздушни сили на Израел генерал-майор Амир Ешел, предава The Jerusalem Post.
„ Каквото постигнахме за 34 дни във Втората ливанска война, през днешния ден можем да създадем за 48 часа. Нарастването на нашата мощ не бе линеарно “, съобщи той по време на конференция.
Военновъздушни сили на Израел са подобрили освен бързината, с която могат да нападат, само че и честотата. Генерал. Ешел акцентира, че Израелските отбранителни сили могат да ударят по „ Хузбула “ с „ 4 до 5 пъти “ по-голяма мощност, в сравнение с са употребявали във войната през 2006 година
В допълнение военачалник Ешел предизвести цивилните от южен Ливан да изоставен домовете си, в случай че стартира война с Израел, заявявайки, че „ един на всеки 4-5 домове има скрити оръжия “, което не оставя на Военновъздушни сили различен избор с изключение на да нанесе удар.
Превод и редакция: Симеон Миланов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР