Ерик Рамзи отложи времето на треньорската си кариера в Манчестър

...
Ерик Рамзи отложи времето на треньорската си кариера в Манчестър
Коментари Харесай

Прощалният изстрел на Ерик Рамзи към Ерик тен Хаг говори много, след като персоналът беше зашеметен от искането

Ерик Рамзи отсрочи времето на треньорската си кариера в Манчестър Юнайтед, с цел да поеме юздите като основен човек в екипа на Мейджър Лийг Сокър Минесота Юнайтед.

Уелсецът е на " Олд Трафорд " от лятото на 2021 година и през това време работи дружно с тримата - Оле Гунар Солскяер, Ралф Рангник и сегашния управител на Червените дяволи Ерик загар Хаг. На фона на назначението си в Щатите, Рамзи направи изключително изострен коментар по отношение на „ мощната футболна просвета “ на новия си клуб.

32-годишният футболист, който стана най-младият английски треньор, спечелил лиценза си за UEFA Pro през 2019 година, ще напусне Юнайтед след дербито на Манчестър в неделя. Последните му думи като член на екипа на Ten Hag допускат, че Рамзи желае да напусне и таи терзания за това по какъв начин алените дяволи работят вътрешно.

„ Изключително съм разчувствуван да се причисля към клуб с толкоз мощен футбол просвета, фанатична почитател база и брилянтна инфраструктура “, твърди Рамзи. „ Говорих с доста от личния състав на клу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР