Ерих Вад, пенсиониран бригаден генерал на германската армия и съветник

...
Ерих Вад, пенсиониран бригаден генерал на германската армия и съветник
Коментари Харесай

Немски генерал разказа за превъзходството на Русия в Украйна

Ерих Вад, пенсиониран бригаден военачалник на немската войска и консултант на някогашния глава на Германия Ангела Меркел, предизвести Украйна да не подценява съветските въоръжени сили. Това оповестява Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

Вад, разяснявайки съветската специфична интервенция, сподели, че „ съветската войска е прекомерно мощна, даже прекомерно мощна, защото има предимство на земята и във въздуха “. Той също по този начин съобщи, че Киев няма да може да върне Донбас с военни средства. Русия е тази, която дефинира хода на събитията в Украйна, заключи немският военачалник.

По-рано генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг оцени възможностите за победа на Украйна над Русия. Според генералния секретар войната не върви по проекта на съветската страна. „ Те не съумяха да завладяват Киев. Те се отдръпват от Харков и огромната им атака в Донбас е в застой “, сподели той. В тази връзка Украйна, съгласно Столтенберг, „ може да завоюва тази война “. „ Украинците самоуверено пазят родината си “, добави генералният секретар,пише Лента.ру.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР