Ергономичният дизайн на слушалките Samsung Galaxy Buds2 Prо осигурява удобно

...
Ергономичният дизайн на слушалките Samsung Galaxy Buds2 Prо осигурява удобно
Коментари Харесай

Безжични слушалки на лизинг с 0% оскъпяване от А1


Ергономичният дизайн на слушалките Samsung Galaxy Buds2 Prо обезпечава комфортно носене с положително фиксиране в ушите (снимка: A1 България)

А1 България предлага безжични слушалки на лизинг без оскъпяване през целия месец април. Офертата важи за селекция слушалки от някои от водещите софтуерни компании – Samsung, Apple и Huawei. Моделите, сред които клиентите могат да избират, са Samsung Galaxy Buds2 Pro, Apple AirPods 2 MV7N2ZM/A, Huawei FreeBuds 5 и Samsung Galaxy Buds FE. 

Ергономичният дизайн на слушалките с 15% по-малък размер обезпечава комфортно носене с положително фиксиране в ушите. Слушалките разполагат със сензорна повърхнина за ръководство на функционалностите с едно или няколко докосвания, както и опция за интензивно шумопотискане (ANC), която към този момент отстрани повече звуци от околната среда.

Въпреки шумопотискащата функционалност обаче, този модел е екипиран и с сензитивен Voice Detect, който от своя страна при схващане на глас автоматизирано превключва от ANC режим към Ambient тон. Така не се постанова свалянето им, с цел да чуете събеседника. Samsung Galaxy Buds2 Prо се оферират на погашение с мобилен проект Unlimited S от А1 за 14,94 лв. на месец за 24 месеца.

Част от селекцията на А1 са и слушалките, които са на по-достъпна цена. Tози модел също разполага с функционалност за уединяване на близките звуци, както и благоприятни условия за елементарно сдвояване, гласов помощник и пробуждане с глас. През сегашния месец Galaxy Buds FE са налични на погашение без рента за 24 месеца против 8,28 лв. на месец с проект Unlimited S. 

Безжични слушалки от Samsung, Huawei и Apple са налични на лизинг без оскъпяване
(снимка: A1 България)

са различен модел, който телекомът предлага на погашение без оскъпяване през целия април. Безжичните слушалки от второ потомство разполагат с двойни микрофони, които автоматизирано усъвършенстват параметрите на обработка на звука, и акселерометър, измерващ ускорението по време на придвижване. 

Едно зареждане на слушалките разрешава до 5 часа слушане на музика, а единствено 15 минути в специфичната кутия с батерия дава до 3 часа време за слушане и до 2 часа за диалози. Моделът е наличен против 11,22 лв. на месец без оскъпяване с проект Unlimited S от А1. 

е моделът безжични слушалки с един от най-нестандартните дизайни. Те са първите слушалки от китайския софтуерен производител с сходна форма, въодушевена от така наречен резултат на капката на принц Рупърт. Дизайнът им освен се отличава, само че и обезпечава дълготрайно потребление, защото не провокира дискомфорт и отмалялост в ухото. 

FreeBuds 5 разполага с 3 микрофона и логаритъм за дълбока невронна мрежа (DNN), които усъвършенстват гласа и понижават страничния звук за по-ясни и чисти диалози. Моделът се предлага на лизинг без оскъпяване за 8,28 лв. на месец с проект Unlimited S.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР