Ергенският живот на Димитър Рачков се отразява благоприятно на финансовия

...
Ергенският живот на Димитър Рачков се отразява благоприятно на финансовия
Коментари Харесай

Рачков печели по 1500 лв. на минута

Ергенският живот на Димитър Рачков се отразява удобно на финансовия му статус, тъй като се оказа, че комикът е самобитен рекордьор - печели по 1500 лв. на минута ! След като се отърси от уговорката да устоя палавата Мария Игнатова, бургазлията е захласнат от работата си и осребрява повече от приемливо актьорския си гений посредством моноспектакъла „ Забраненото шоу на Рачков “.

Така след всяко зрелище по сметката му постъпват чували с пари. Точно с такива дисаги водещият на „ Като две капки вода “ ще се завърне от гастрола си в Лондон, плануван за идния месец. В обществените мрежи Рачков към този момент стремително популяризира спектакъла, който ще събере аудитория в локалния Доминиън център на 21 март. За събитието са пуснати в продажба малко над 1500 билета на цени от 40 до 53 паунда. Според валутния курс от петък, 14 февруари, това прави надлежно 94 и 124 лева

Калкулацията съгласно картата с разположението на местата сподели, че приходите от цялостната ликвидация на билите ще приближи 74 хиляди паунда. Конвертирана в български левове сумата се равнява на малко над 173 хиляди лв.. Предполага се, че с част от тях ще бъдат покрити наемът на залата, хонорарите за уредниците на гастрола и други режийни разноски. Бърза информация в гугъл сподели, че наемът на залата е 7000 паунда.

Като извадим и хонорара на уредника, който надали надвишава арендата за Доминиън център, излиза, че най-малко 150 бона ще е облагата на Рачков за стоте минути, в които ще забавлява със скечовете си българите в Лондон! Или разрушено на още по-дребни числа, комикът ще проработи фантастичните 1500 лв. на минута!

Тук е мястото да вметнем, че в случай че до момента не е съумял, то до края на годината Рачков сигурно ще се влее в листата на родните милионери. Припомняме, че единствено от двата спектакъла през април 2019 година в зала 1 на НДК постоянно ухиленият шоумен проработи към 250 хиляди лв.. Двойно повече, че и от горната страна, ще бъде облагата му и от идния театър в „ Арена Армеец “ на 25 юни. Тогава, в случай че запълни целия потенциал на залата, се чака да завоюва близо 600 хиляди лв. от билети.

фотография:фейсбук димитър рачков

източник:Lupa.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР