Ергенът Виктор Стоянов вече не е ерген, а тайно върти

...
Ергенът Виктор Стоянов вече не е ерген, а тайно върти
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Ето кое секси тяло мачка ергенът Виктор!

Ергенът Виктор Стоянов към този момент не е ерген, а скрито върти обич с ослепителна актриса и тв водеща, научи Lupa.bg. Риалити героят, който всякога прави грубо шоу в „ Денсинг старс “, а последният път даже излезе с балетна пачка на паркета, е вманиачен по нежното лице на bTV Поли Недкова. Връзката им е напълно прясна и двамата се пробват да я крият, само че надали ще я опазят дълго от любопитните очи.



Поли Недкова



Въпреки че са претрупани с задължения, Виктор и Поли употребяват всяка секунда, с цел да са дружно. Актрисата, която играе в „ Съни бийч “, постоянно е в публиката онлайн в „ Денсинг старс “. Красавицата се настанява покрай сцената, най-често до гаджето на Папи Ханс Сара Драгулева и по този начин преднамерено основава лъжливото чувство, че поддържа артиста. Под това прикритие тя се любува на Виктор, който става все по-добър в танците и обира комплиментите на строгото жури.    



Красавицата е на всеки лайф на шоуто

Ерген №1 обаче очевидно не бърза да обявява възприятията си към Поли след последното крушение, което претърпя на любовния фронт. Малко преди да влезе в „ Денсинг старс “ той трагично се раздели с приятелката си, блогърката Мария и разгласи края на аферата в обществените медии. Скоро ще стане ясно дали ще му провърви повече с Поли, с която, най-малко към този момент,  изглеждат един за различен. Точно като Виктор, тя се вълнува от здравословния метод на живот и тренира интензивно във фитнеса.

 

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР