Ергенът Виктор Стоянов се е регистрирал като безработен, заради което

...
Ергенът Виктор Стоянов се е регистрирал като безработен, заради което
Коментари Харесай

Ергенът се регистрира като безработен, чака социални помощи

" Ергенът " Виктор Стоянов се е записал като незает, поради което ще получава обществени помощи. 31-годишният фитнес инструктор се е записал преди седмица в Бюрото по труда. Той е подал документи, че е без работа и се надява на поддръжка от страната в териториалната дирекция на Бюрото по труда в столичния жк. " Дружба ", предава lupa.bg.

Според документите, които е дал, Виктор Стоянов е бил скъсен от работата си като шеф на фитнес зала. Месечното му заплащане като подобен е било в размер на 1800 лв. или най-малко против такава сума е бил обезпечаван. Сега, в продължение на 6 месеца, той ще получава от страната 60% от този приход, или по 1080 лв. всеки месец.

Макар да показва висок стандарт на живот в обществените мрежи, Виктор Стоянов е подал молба за обществени помощи в Бюрото по труда

" Щяхме да паднем, когато го видяхме на гишето. Мислехме, че сме се объркали и сме се припознали, само че когато си даде персоналната карта и трудовата брошура, се уверихме, че е той. Изобщо не беше обезпокоен, че ще получава обществени помощи, макар че по малкия екран парадира, че е сполучлив млад мъж ", разясняват пред Lupa.bg чиновнички.

Според осведомени, в тази ситуация най-вероятно става въпрос за опит за източване на по този начин или другояче слабата обществена система на България. Помощите за безработни фактически са планувани за останалите без работа хора, само че надали случая с Виктор Стоянов е подобен. Самият той разгласи преди седмица, че се впуска в нов бизнес и ще бъде съучастник във компания. Явно обаче това не му пречи да се възползва от средства и от обществените, които по принцип би трябвало да обгрижват действително изпадналите в потребност наши сънародници.

Според осведомени, е допустимо страната да откаже да му изплаща обезщетение за безработица, защото е повече от ясно, че сега Виктор Стоянов получава трудови приходи от различен източник - в тази ситуация от bTV, която излъчва шоуто " Ергенът ". Възможно е обаче чисто юридически да има такова право, защото предаването е снимано предходната година, а също така получената сума се явява хонорар, а не заплата. Дори и да е законно обаче, надали е изключително морално, потресени са служителките в териториалната дирекция на Бюрото по труда в жк. " Дружба ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР