Ерген №2 - Евгени Генчев, призна, че бил готов да

...
Ерген №2 - Евгени Генчев, призна, че бил готов да
Коментари Харесай

Евгени мислел да си тръгне с две жени от шоуто, но везната наклонила към Валерия

Ерген №2 - Евгени Генчев, призна, че бил подготвен да си тръгне с две дами от най-романтичното в българсия ефир риалити шоу. 

Това разкри пианистът в " Преди обед " по bTV. " Мислих да си потегли с две дами от Турция, само че най-после избрах единствено Валерия ", съобщи през смях той пред водещите на предаването. 

 



 

Но защото изискването е дамата да бъде единствено една, чаровникът трябваше да заложи единствено на една от двете финалистки.

Да напомним, че Евгени не бе по никакъв начин апатичен към редакторката Елена и до последно доста от феновете се надяваха той да спре избора си точно на нея.

 



За тяхно отчаяние обаче сърцето му се спря на веганката и защитничка на животните Валерия.

" С Валерия бяха контрастни като визия, само че изборът е многопластов, не опира единствено до това. Трябваше да направя своите избори и най-после по този начин се наклони везната. Там, където е най-силна страстта, това надвива. Човек си търси самичък смяната от предпочитание да се адаптираш към другия и двамата да вървите в една посока. Така усетих обстановката, по този начин постъпих ", показа Евгени.

Ергенът разкри, че за времето, прекарано в сантименталното риалити, се е целувал общо 46 пъти.

" Не съм изпитвал боязън в " Ергенът ", тъй като правех това, в което имам вяра и което си мислех за вярно. Последиците са неизбежни. Хората следяха всичко, което се случва, а оттова насетне се случва това, което си създадем ние сами ", заключи Евгени. 

 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР