Ерекциите не са лесна тема, която да се разглежда в

...
Ерекциите не са лесна тема, която да се разглежда в
Коментари Харесай

„Изследване на еректилна дисфункция върху мишки може да помогне на мъжете да преодолеят импотентността“

Ерекциите не са лесна тематика, която да се преглежда в всекидневник, само че би трябвало да споделя изследване, което хвърля светлина върху проблем, който визира доста мъже.

Това завладяващо проучване е извършено върху мишки, защото в региона на еректилната дисфункция човешките същества явно имат доста общо с мишките. Честите ерекции наподобява са ключът към всичко това, съгласно откриватели от известния Karolinska Institutet в Швеция.

Главният откривател, Кристиан Гориц, споделя: „ Открихме, че нарасналата периодичност на ерекциите води до повече фибробласти, които разрешават ерекция, и противоположното – че понижената периодичност води до по-малко от тези кафези. “ Фибробластите, какви са те?

Те са на всички места в тялото и създават колаген, скелето на всички органи, в това число пениса. А в пениса те улесняват ерекцията. „ Фибробластите са най-разпространените кафези в пениса както на мишки, по този начин и на хора, само че те са били подценени в проучванията “, споделя Едуардо Гимараеш, откривател...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР