Епохата на Водолея навлезе в живота ни ярко, с актуализации,

...
Епохата на Водолея навлезе в живота ни ярко, с актуализации,
Коментари Харесай

Добре дошли в ерата на Водолея: Ето как ще се отрази на всяка зодия

Епохата на Водолея навлезе в живота ни блестящо, с актуализации, които могат да бъдат избрани и като нападателни! Не всички са подготвени за тях. Със промяната на всяка ера животът на нашата планета се трансформира коренно безусловно на всички места: климат, финанси, банки, валута, тематики, свързани с пола, осведомителни технологии, геополитика, вируси, нови биологични типове и закони на физиката. Ето какво би трябвало да знаем за този интервал:

Кога тъкмо стартира епохата на Водолея?

Според множеството астролози епохата на Водолея стартира през декември 2020 година: на 21.12.20 година в 21:12:20 ч. московско време и на 21.12.20 година в 20:12:20 ч. европейско време. На този ден, по това време на небето в първия градус на Водолея настъпи парциален съвпад на Сатурн и Юпитер. Както виждате, главните цифри са 1, 2, 0. Именно в тази секунда е " стартирана " епохата на Водолея.

Колко дълго ще продължи епохата на Водолея?

Тук мненията на астролозите са радикално разграничени, някои дефинират интервал от 200 години, други - 2000. Но и в двата случая наподобява, че ние, нашите деца, внуци и правнуци, ще следим внезапни, невероятни съществени промени. Редовно ще се разсънваме в друг свят от този, в който сме заспали предходния ден.

И с всичко казано до тук, вижте в галерията по какъв начин ще се отрази епохата на Водолея на всяка зодия:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР