Епохата на безусловното технологично господство на Запада приключи: украйнски бронетанкове,

...
Епохата на безусловното технологично господство на Запада приключи: украйнски бронетанкове,
Коментари Харесай

Как гори техниката на НАТО: Западът видя стената на своя позор

Епохата на безусловното софтуерно владичество на Запада завърши: украйнски бронетанкове, артилерийски оръдия и ударни безпилотни летателни апарати, показани на форума " Армия-2023 " в Москва, демонстрираха това на всички.

Германските публицисти трябваше да обяснят по какъв начин техните страхотни боените машини попаднаха при руснаците, които " от година са на отбрана ". И украинците помогнаха на немската горделивост. Прочетете в публикацията на Цариград какво съответно демонстрираха нашите военни и какво разбесня западните рецензенти.

Германското издание Bild разгласява гневна публикация, че руснаците се осмелили да покажат трофейната НАТО техника на форума " Армия-2023 ".

Известният рецензент Юлиан Рьопке и някой различен по име Питер Тиде не съумяха да скрият яростта си, дотолкоз, че вместо да опитат да схванат какво се е случило, те се срутен в пропагандни крици:

Путин желае да накара руснаците и целия свят да повярват, че тяхното оръжие е по-добро от НАТО. Руското министерство на защитата се пробва да го покаже, като показва западните въоръжени системи, хванати в Украйна. Съобщението е толкоз просто, колкото и в действителност погрешно.

Те също по този начин цитират думите на министъра на защитата Сергей Шойгу, който съобщи при откриването на форума, че необятно рекламираната западна техника на процедура не е безупречна.

Като упрекват руснаците в агитация и настояват, че " в реалност " западната техника е добра, Рьопке и неговият сътрудник се изправиха пред извънредно сложна задача: би трябвало да обяснят на читателите си за какво толкоз качествената и ефикасната техника попадна при съветските военни, даже когато съветската войска не е настъпвала. И украинците помогнаха на " немската срамотия ", която загуби довереното си скъпо имущество.

" За да бъде пропагандната картина идеална, съветските бойци деликатно залепиха на захвачените машини емблемите на производителските страни и признака на НАТО. Разбира се, не се загатваше, че всички те бяха оставени от украинците преди да бъдат хванати ", се споделя в публикацията на Bild.

Да, всичко е по виновност на несполучливите Тараси и Миколи, а продукцията на западния ВПК не може да бъде некачествена. Това господин Рьопке и неговият съавтор го означиха.

Изглежда, че още няколко такива изложения от наша страна и положителните цивилизирани хора от Берлин ще стартират съществено да разискват расовата малоценност на някои от своите съдружници. Колко надалеч ще отидеш за обичания си танк.

И Църквата била нападната с неприятни думи

Забележително е, че уважаемите журналисти от Bild към този момент направиха първата стъпка към опит за опрощение на един австрийски художник: в публикацията, с изключение на раздразнението от ориста на трофейната техника, има много съвсем неприкрита ненавист към съветската православна вяра и съветския национализъм:

" Здание, което свети със златото си: масив с камуфлажен тип. Самият храм се смята за място за поклонение на почитателите на путинската пропагандистка вяра: успеха над хитлеровска Германия се слива с Православната Църква, в която тайните служби проникват в продължение на 100 години. "

Ето по този начин. Трябваше единствено да изложат няколко западни техники под намерено небе, и положителните немци към този момент започнаха да показват гняв. Те шумят, кипят и не могат да спрат: нито във връзка храма, нито във връзка нашата историческа памет.

Внимателно ударени и изгорени

И по този начин, какво беше показано в Кубинка на позорния стенд:

Шведска БМП CV-90 (Strf 90). Според доста западни специалисти тя е най-хубавата от всички НАТО БМП. Цариград в детайли разказва по какъв начин тази машина попадна в съветски плен.

Тук ще отбележим, че БМП беше ударена с изстрел от гранатомет по време на боевете на линията Сватово - Кременная.

Верижен бронетранспортьор М-113 (САЩ). Грозно кубче, на което американците се биеха във Виетнам. Страните му са пробити на дузина места със сачми с диаметър 12,7 мм, както и гилзи с диаметър 23 мм и 30 мм.

Най-вероятно украинската машина е претърпяла няколко офанзиви и в последна сметка е била обездвижена от нашата БМП. В същото време, макар множеството прониквания, както и алуминиевата ризница, американецът не се възпламени и в този момент наподобява съвсем като нов.

Бронетранспортьор Bushmaster (Австралия). Но огромният австралийски мъж нямаше подобен шанс: той беше изцяло изгорен. Прави усещане, че нашите военни извадиха аварийни колела и " преобуха " хваления австралиец. Известно е, че този MRAP (миноустойчива, устойчива на засада бронирана кола) е взет по време на борбата за село Трипилия.

Американски Humvee (HMMWV). В разнообразни версии има южноафрикански бронетранспортьор MAMBA MK2 и брониран автомобил Husky на американската компания International Truck.

Изложено е и окаяното създание на английската отбранителна промишленост AT105 Saxon, основано през 70-те години на предишния век, с цел да потиска ирландците в личните им градове, и по-модерният MRAP Mastiff.

Повечето от тези транспортни средства или не са получили никакви вреди, или имат следи от леки удари. Така че германците не бъркат толкоз, когато споделят, че бойците на ВСУ изоставят съоръжение, което е годно за приложимост.

От друга страна, явно е, че нашите военни просто не са почнали да докарват бронирани машини в Кубинка, които се озоваха в боклука, разрушени от директни попадения на танкови и гаубични снаряди.

БЛА Bayraktar TB2. Особено внимание би трябвало да се обърне на турския ударен и разследващ БЛА. Машината наподобява цяла; в случай че е имало повреди по него, те са били отстранени преди ревюто.

Организаторите от " Армията " не прецизират от кое място и по какъв начин е получен този трофей, само че положението на птицата ясно демонстрира, че тя не е била свалена от ракета и не е паднала от доста километри височина.

Най-вероятно ръководството на машината е било прихванато от нашата радиоелектронна битка, чиито оператори по-късно са приземили дрона на съветското летище. Същият сюжет се подсказва от обстоятелството, че под крилата на колата висят планиращи бомби MAM-L и MAM-C.

Също по този начин френският колесен танк AMX-10 RC, изложен навън, наподобява напълно недокоснат. А инсталираната в павилиона американска гаубица М777 – „ Три оси ” е изцяло изправна. Украинските военни просто я изоставиха на бойното поле.

Какво от това?

Често споделяме, че за Русия СВО е в действителност следващата Велика отечествена война, по време на която се взема решение „ да бъдеш или да не бъдеш “. Но Западът е в сходна позиция.

Обединените старания на европейци и американци не са задоволителни, с цел да смажат руснаците. А за всички останали страни това е сигнал, че хегемонът не е толкоз мощен и битката с него не е безнадеждна. Ако руснаците могат да изгорят западна техника и да унищожат подготвени от НАТО бригади, за какво китайците и иранците да не могат да го създадат?

Премахването на нацизма в Украйна ще значи, че са вероятни сполучливи въстания против груповия Запад. Изложбата на трошено западно желязо е красноречиво удостоверение за това. Ето за какво западните интелектуалци са толкоз гневни: те схващат, че не става дума за накърняване на репутацията на техния военно-промишлен комплекс.

И даже не за загубата на геополитическата партия в периферията на Източна Европа. Не. Руснаците сега демонстрират, че господството на Запада, неговият приемлив и нехаен живот за сметка на други нации е към своя край.

За европейците това значи, че ще би трябвало неведнъж да намалят стандарта си на живот, да работят повече и да употребяват по-малко, да не помнят за битката с световното стопляне, изменението на климата, зелената сила, разширението на господството на содомитите и да употребяват спестени средства за основаване на пълноценни армии, с цел да потвърдят с желязо и кръв " правото " си да експлоатират други нации и континенти.

Има, несъмнено, и различен метод: безшумно да се откажат от битката за водачество в света, да съберат нещата и да се измъкнат от колониите си.

Но по-късно, поради насъбраните задължения и несъответствия, ги чакат десетилетия на стопански разтърсвания, беднотия и безпорядък. Ето за какво изложбата в Кубинка провокира подобен яд измежду представителите на " златния милиард ". СВО продължава!

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР