Епизод 1 от спортния подкаст на bTV За спорта без

...
Епизод 1 от спортния подкаст на bTV За спорта без
Коментари Харесай

За кого се разплака Илиана Раева в студиото на bTV?


Епизод 1 от спортния подкаст на bTV " За спорта без клишета " бе белязан от мощното наличие на една от най-магнетичните персони в българския спорт - Илиана Раева. И от сълзите ѝ - прочувствен миг, който прекъсна за малко 2-часовото изявление на Раева пред Флорина Иванова

Сигурно се питате какво предизвика толкоз мощни усеща в душата на тогавашното " златно момиче ". И с право. Сега повдигаме завесата особено поради вас, феновете. Едно самопризнание, едно предсказване, което дамата, извела родната художествена гимнастика до историческа първа олимпийска купа в Токио, в никакъв случай няма да не помни!

Снимка: БФХГ, персонален списък


Признанието идва не от кого да е, а от великата Иванка Чакърова - дамата, основала българската художествена гимнастика и съдействала толкоз доста за развиването на този спорт в международен мащаб. Преди доста години, когато Раева към момента е доста надалеч от упоритостта да бъде народен треньор, камо ли президент на централата, именитата Чакърова дава изявление, което Илиана в никакъв случай няма да не помни.

Снимка: Евгений Милов, bTV


Това е последното изявление на Иванка Чакърова преди да почине. За него обаче Илиана схваща след това. Но думите на великата жена и до момента карат душата ѝ да се вълнува, а сълзите не могат да спрат. Сълзи на признателност и почит.

Вижте тук целия първи епизод с Илиана Раева в спортния подкаст:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР