Epic Games Store предизвика сериозно раздвижване на пазара на дигитална

...
Epic Games Store предизвика сериозно раздвижване на пазара на дигитална
Коментари Харесай

Epic Games Store ще доставя по една безплатна игра седмично до края на годината

Epic Games Store провокира съществено оживление на пазара на цифрова дистрибуция на видеоигри. Агресивната политика на компанията по налагане на своята марка с прелъстителен дял за разработчиците, извънредни заглавия и безвъзмездни игри, притеглят от ден на ден консуматори на клиента на магазина.

Още при старта на магазина, Epic Games оповестиха, че ще оферират по две безвъзмездни игри всеки месец, което е предложение, на които малко на брой могат да устоят. Мотивът зад едно такова решение е явен: привличането на повече консуматори и сътрудници на платформата, което и се случва. Магазинът организира мега ликвидация, с което усилва в допълнение потребителската си база, а неотдавна анонсира и доста приятна смяна в политиката си: вместо по две безвъзмездни игри на месец, до края на актуалната година, Epic ще дават по четири видеоигри на месец!

„ Здравейте на всички, Е3 към този момент е тук и ние сме разчувствани да споделим последните вести, свързани с магазина на Epic Games. Ако инцидентно сте пропуснали, по време на мега разпродажбата ни, ние подаряваме по една безвъзмездна игра на седмица. Добри вести: ние разширяваме тази оферта до края на годината! Точно по този начин: безвъзмездна игра всяка седмица до края на 2019. И запомнете, един път взели играта си от магазина, тя остава вечно за вас “, написаха тези дни от Epic.

Компанията прави също по този начин и обзор на някои от игрите от Е3, които ще се появят в магазина на Epic в идващите месеци, като усещане вършат Cyberpunk 2077, Phantom Brigade, RUNE II, Shenmue 3 и Twin Mirror, идната игра от основателите на Life is Strange и Vampyr, Dontnod Entertainment.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР