Epic Games обяви, че възнамерява да отпразнува подобаващо първия рожден

...
Epic Games обяви, че възнамерява да отпразнува подобаващо първия рожден
Коментари Харесай

Fortnite празнува първия си рожден ден другата седмица със специално събитие

Epic Games разгласи, че има намерение да отпразнува уместно първия рожден ден на онлайн шутъра Fortnite със особено събитие в играта. Празненствата ще стартират от 24 юли и ще продължат до 7 август. Те ще обзет както Battle Royale режима, по този начин и Save the World. Някои от допълненията са изцяло козметични – да вземем за пример, Battle Bus ще бъде декориран за рождения ден, до момента в който някои от враговете в Save the World ще заменят оръжията си с „вкусни изненади“.
Освен това, ще забележим още нови куестове и задания , като премиите за тяхното осъществяване също ще бъдат тематични по случай годишнината.

В Battle Royale ще може да отключите специфични рожденни козметични предмети като спрей, емотикон, бижута във формата на торта и 5000 ХР точки. Те надлежно са да нанесете най-малко 1000 демидж за емотикона; да танцувате на местата, където са тортите за спрея; да изиграете 14 мача за ХР точките и да извършите и трите нови провокации, с цел да получите бижутата.

В Save the World ще имате нов куест с премия героя Birthday Brigade Ramirez, както и опция да спечелите жетони за нови герои и оръжия.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР