Епъл (Apple) представи днес първия си физически магазин в Мумбай,

...
Епъл (Apple) представи днес първия си физически магазин в Мумбай,
Коментари Харесай

Епъл отваря първия си магазин в Мумбай

" Епъл " (Apple) показа през днешния ден първия си физически магазин в Мумбай, като се чака той да отвори порти до края на месеца, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Магазинът ще бъде ситуиран в огромен търговски център, в който се намират бутици на първокласни марки като " Майкъл Корс " (Michael Kors), " Кейт Спейд " (Kate Spade) и " Сваровски " (Swarovski).

Индия е все по-важна за американската компания, която стартира да продава устройствата си на втория по величина пазар на смарт телефони в света онлайн през 2020 година Заради високите си цени, обаче, към този момент " Епъл " заема едвам 3 на 100 от пазарния сегмент в страната.

Компанията планираше да отвори първия си физически магазин в Индия през 2021 година, само че се наложи да отсрочи откриването му поради пандемията от КОВИД-19, която тогава беше в разгара си в азиатската страна.

Продуктите на " Епъл " се продават от години в страната и посредством платформите за електронна търговия на " Амазон " (Amazon) и " Уолмарт " (Walmart), както и през търговци прекупвачи.

Индия се трансформира и във значима индустриална база на компанията, като някои артикули на " Епъл ", в това число мобилните устройства " айФони " (iPhone), се сглобяват в страната от тайванските подизпълнители " Фокскон " (Foxconn) и " Уистрон " (Wistron). " Епъл " възнамерява да стартира да сглобява в Индия и таблетите си " айПад " (iPad) и слушалки " еърПод " (AirPod).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР