“Ентусиазъм - една от най-големите и успешни брандинг компании у

...
“Ентусиазъм - една от най-големите и успешни брандинг компании у
Коментари Харесай

Брандинг компанията “Ентусиазъм” става част от групата на The Smarts

“Ентусиазъм ” - една от най-големите и сполучливи брандинг компании у нас, към този момент е част от информационната група The Smarts.

Това е петата организация в групата, в която са още рекламната The Smarts, медийната IQ media, пиар организацията “Параграф 42 ” и студиото за видео продукция Shoot.

Подобно обединение - на брандинг компания с информационна група, се случва за първи път у нас. Правят го, тъй като концепцията за стратегическото ръководство на марките излиза от ден на ден на напред във времето в рекламния бизнес по думите на Радослав Бимбалов, ръководещ шеф на The Smarts.

“Има явен международен тренд - фирмите и организациите се концентрират в прекарването с марки, а не конкуренция на равнище артикули, оттова идва лоялността на потребителите ”, споделя Велина Мавродинова, съосновател и креативен шеф на “Ентусиазъм ”.

Заедно организациите ще оферират повече информационни услуги и чакат това да помогне на българските компании да се развиват по-добре на интернационалните и световните пазари.

Брандинг студиото “Ентусиазъм ” съществува над 15 години и е измежду дребното компании у нас с явен фокус върху идентичността и построяването на работещи марки. В портфолиото си има десетки сполучливи планове, измежду които са ребрандинга на “Арома ” и “Тандем ” и основаването на марките на Casavino и тв предаването “Преди обед ”.

Същевременно The Smarts е една от най-големите рекламни къщи у нас. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР