Ентусиасти винаги търсят по-интерактивни слотове, в които има различни механизми

...
Ентусиасти винаги търсят по-интерактивни слотове, в които има различни механизми
Коментари Харесай

Палмс Бет регистрация ви дава възможност да играете за джакпот


Ентусиасти постоянно търсят по-интерактивни слотове, в които има разнообразни механизми и повече разновидности за излаз. Ако си извършите ще получите достъп до огромен брой джакпоти - всеки със своя забавна механика. Нека в този момент ви срещнем с всяка една алтернатива и кажем няколко думи за нея.

 

Jackpot Cards - класическа алтернатива, една от най-известните в този свят

Той се отличава с възходящите непрекъснато четири разнообразни равнища. Характерното за този тук е, че нямате потребност от натрупването на избрани знаци по барабаните. Той може да бъде пуснат на инцидентен принцип, даже в случай че във врътката няма нито една композиция. И когато това стане, вие ще видите екран, който е цялостен с карти, които са обърнати с гърба към вас.

Каква е вашата цел? Да откриете три идентични карти от допустимо най-ценната багра. Отваряте ги една по една и вършиме догатки къде може да се крие това, което търсите. Винаги, когато се задейства
джакпот играта, вие ще спечелите едно от равнищата. Въпросът е кое.

 

Първият онлайн бинго
джакпот в България

Той е в размер на 20 хиляди лв.. Играта бинго сама по себе си е цялостна с доста благоприятни условия, само че тук към този момент тя влиза в новото потомство. Интересното е, че механизмът за спечелването на огромната премия е доста елементарен. Трябва да си индивида с първото бинго, което е изтеглено до избрана топка. До коя топка зависи от твоя
залог - сред 26-та и 36-та.

Ако билетчето ти е за 40 заема - би трябвало да е до топка №26;

Ако е от 80 заема - до идната 27-а топка;

При 120 и 200 заема е надлежно до топка 28 или 29;

Отиваме на 400 заема и топка №31;

След това на 800 заема -
джакпотът може да се завоюва до топка №32

При 1000 или 2000 заема на билет,
джакпотът може да бъде извоюван в прозорците до 33-та и 36та топка.

Така че доста зависи от вашата тактика и по какъв метод ще методите към бингото. Това внася спомагателен пласт в играта, която по този начин или другояче е може би най-интересната от всички с топки.

 

Продължаваме с Egypt Quest -
джакпотът с обособена ротативка

Някои хора го харесват, тъй като го свързват с търсене на богатство. Тук още веднъж имате четири разнообразни равнища, които още веднъж са прогресивни. Разлика тук обаче е, че не търсите избрани бои. Получавате свободни завъртания, в които играете с изцяло разнообразни знаци. Както нормално, всеки знак дава отговор на избрана облага. В края на последната врътка, съгласно сумата печелите несъмнено равнище. По време на
бонус играта имате опция да събирате свитъци за спомагателна облага, както и да получите мистериозна облага на инцидентен принцип. Нивата на облага за всяко равнище зависят от залога, на който са врътките ви, когато сте влезнали в EQ.

 

Hot Luck е две в едно

Същинската
джакпот играе сходна на тази с картите. Отваря се екран с тридесет плочки, които би трябвало да обръщате, като задачата е да съберете четири идентични признака. Всеки дава отговор на несъмнено равнище. Докато сте в естествена игра обаче, всички играещи пълнят , който се вижда от едната страна на екрана. Когато той се изпълни, става “Активен ”. И до момента в който е деен, на инцидентен принцип играчите печелят мистериозни спомагателни облаги. Когато термометърът се изпразни, цикълът стартира от начало.

 

Palms Bet предлага още три разнообразни
джакпота:

Clover Chance - Тук присъщото е, че влизането в
джакпот бонуса може да се случи както при нормално завъртане, по този начин и при свободните игри, в случай че спечелите такива. Другото, което е, че събирате знаци за несъмнено равнище. Но са заложени и знаци, които могат да покачат равнището, даже да сте със знак от по-ниско равнище. Така че е много друг прочит.

Jackpot temple - Тук механизма за задействане е посредством струпване на три признака в едно завъртане. Имате дребосъче, което се появява на някоя част от полето. Трябва да избирате посоката, в която да се мести, от предоставените избори. Целта е да стигнете до допустимо най-хубавата опция -
джакпот знак. Нещо като известното шоу " Треска за злато ". Тогава се появяват няколко тотема на екрана, от които би трябвало да изберете. Всеки дава отговор на обещано равнище, което вие получавате.

Bell Link - Докато играете, ще получавате камбанки на инцидентен принцип. При пет камбанки на екрана или повече, стартира
бонус играта. В нея стартирате с 3 свободни завъртания. Ако в някое от тях се появи камбанка, те още веднъж стават три. Тук най-добре е да се изпълнят всички камбанки. Ако спечелите три камбанки, които дават отговор на джакпот, той идва при вас. Ако не, спечелвате сумите от камбанките в бонус играта. Джакпот камбанки се падат и в общоприетата игра.

 

*публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР