ЕНП-Жени също се обяви в подкрепа на Мария Габриел. Вчера

...
ЕНП-Жени също се обяви в подкрепа на Мария Габриел. Вчера
Коментари Харесай

ЕНП-Жени също се обяви в подкрепа на Мария Габриел

ЕНП-Жени също се разгласи в поддръжка на Мария Габриел. Вчера същото направи ръководителят Манфред Вебер, който съобщи, че цялото семейство на Европейската национална партия стои зад вицепремиерът в оставка.

„ България заслужава Мария Габриел за министър председател! Тя беше там по време на рецесия, постоянно ангажирана, поставяйки националните ползи над всичко друго. Тя е светлината в края на тунела за по-добро бъдеще на българските жители! Призоваваме всички проевропейски и атлантически партии в България да поддържат нея и нейния кабинет! “ Такава обява пуснаха на страницата си във Facebook от женското крило на ЕНП.

В друга публиция те написаха, че декларират цялостно утвърждение за Мария Габриел, „ чиято професионална подготовка, политически и персонален ангажимент през годините са извънредно ентусиазъм за толкоз доста дами! “

„ В днешно време, когато Европа предизвиква овластяването на дамите и равенството сред половете в цялостния си обсег, не можем да позволим езикът на омразата и сексистките мнения да подкопава престижа и Ние – Жените от ЕПП – споделяме НЕ! на всички опити, предопределени да навредят по този метод на репутацията на един от най-успешните български и европейски политици и образец за подражателство, чието име и политически убеждения подсигуряват проевропейската и проатлантическата Гордеем се с теб и заставаме твърдо зад теб Мария! България те заслужава като неин министър председател! “, написха ЕНП- Жени.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР