ЕНП излезе с манифест, в който миграцията е широко разпространена

...
ЕНП излезе с манифест, в който миграцията е широко разпространена
Коментари Харесай

ЕНП с манифест: Укрепване на „Крепостта Европа“

ЕНП излезе с манифест, в който миграцията е необятно публикувана тематика, като се загатва общо 18 пъти. Европейската национална партия се насочва към прагматична централна позиция, обвинявайки крайната десница в отвод да се „ ангажира градивно “, а левицата в „ отвращение “ за понижаване на противозаконната миграция.

Тъй като молбите за леговище в Европейски Съюз са скочили с 18% единствено през предходната година, скорошно изследване демонстрира, че гласоподавателите, страхуващи се от „ изгубването на тяхната нация и културна еднаквост “ заради имиграцията, могат да имат определящ дял в изборния резултат.

В отговор ЕНП желае да укрепи Frontex, граничната организация на Европейски Съюз, като утрои работната си мощ и усили нейните пълномощия и бюджет. В момента организацията се проверява от омбудсмана на Европейски Съюз за спазването на отговорностите, свързани с правата на индивида.

Манифестът се въодушевява и от радикалните ограничения, признати от Обединеното кралство, чието консервативно държавно управление се зарече да „ спре лодките “, пренасящи мигранти от континентална Европа до английските крайбрежия.

Текстът подражава на по този начин наречения проект на държавното управление на Сунак в Руанда за депортиране на търсещи леговище в „ безвредни трети страни “, където, в случай че молбите им бъдат сполучливи, те ще останат, като Европейски Съюз ще одобри годишна квота на своя територия. Търсещите леговище от Украйна няма да подлежат на такива квоти. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР