Енотът, който изкачи 25-етажен небостъргач в СейнтПол, Минесота, беше уловен

...
Енотът, който изкачи 25-етажен небостъргач в СейнтПол, Минесота, беше уловен
Коментари Харесай

Пуснаха на свобода енота, изкачил 25-етажен небостъргач

Енотът, който изкачи 25-етажен небостъргач в Сейнт Пол , Минесота , беше уловен и пуснат на независимост, заяви Асошиейтед прес.

 
След като го нахраниха, техници от Службата за надзор на дивите животни смъкнаха енота в клетка със служебния асансьор до автомобил и го откараха в покрайнините на града. Енотът изглеждаше малко дрипав, само че експертите са безапелационни, че е здрав.  
All we can say is WOW and thank you to everyone for all of the kind words and support surrounding our business. We are so proud to be a part of this journey and wanted to share safe the release of the #MPRraccoon! She was released on private residential property in the southwest suburbs of the Twin Cities with permission from the homeowner. We did consult with the Wildlife Rehabilitation Center of Minnesota (WRC) prior to release and we had determined that the raccoon was safe to release. Again, thank you to everyone for your support!
Публикувахте от в 13 юни 2018 година " Той е в положително положение. Храни се обикновено ", сподели Кристина Валдива, общоприет управител на Службата за надзор да дивите животни, която придружи ветеринарните техници до покрива на постройката.

 
Службата за надзор на дивите животни популяризира видео по какъв начин пуска енота под дървета в покрайнините на града.  Публикувахте от в  Публикувахте от в  Неволите на енота превзеха интернет. Той стартира да се изкачва по стената на небостъргача " Ю Би Ес Плаза ", откакто не съумя да слезе от перваза, на който се беше качил, изплашен от служащи в подножието.
 
Той вървеше нагоре-надолу и от време на време преспиваше по первазите . Пред постройката се струпаха хора, загрижени за ориста на животното.
VIDEO: Watch as an adventurous raccoon reaches the roof after scaling a 25-story office tower in downtown St. Paul.
video Minnesota Public Radio & AP
— Trad American Angel™ (@RightWingAngel) Режисьорът Джеймс Гън предложи подаяние от 1000 $ на благотворителна организация от името на индивида, който успее да избави животното.
 
Службата за надзор на дивите животни в града сложи капан с котешка храна на покрива, с цел да може енотът да бъде свален безвредно. В сряда енотът стигна до покрива и хората се успокоиха, че най-малко няма да падне от стената.
I MADE IT!!!

I'd like to thank God, the great people of Minnesota and the Wu-Tang Clan.

Now someone come get me. I'm on the roof.
— The MPR Raccoon (@TheStPaulRacco1) Местното радио MPR направи хаштаг на енота #mprracoon . Той получи и акаунт в Twitter . Един от туитовете беше: " Направих огромна неточност ".

Още невероятни истории към тези неповторими същества - енотите:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР