Ени Алуко казва, че е избягала от страната от страх

...
Ени Алуко казва, че е избягала от страната от страх
Коментари Харесай

Ени Алуко „изплашена за безопасността си“, след като избяга от Обединеното кралство след гнусното нападение на Джоуи Бартън

Ени Алуко споделя, че е избягала от страната от боязън за сигурността си, откакто е била бомбардирана с онлайн корист вследствие на гнусните мнения на Джоуи Бартън за нея.

Бившият управител на Бристол Роувърс Бартън стартира чудноват и мизогинистичен кръстоносен поход против дамите специалисти в мъжката игра. Сред множеството отвратителни изявления в обществените медии той разказа Алуко и сътрудника си по малкия екран от ITV Луси Уорд като „ Фред и Роуз Уест на футболните мнения “.

ITV отвърна на удара в изказване, призовавайки неговите „ отмъстителни забележки “. ", което те описаха като „ явно почтено за пренебрежение и срамно ". Но макар изблика на поддръжка за Алуко и Уорд и мнозина в промишлеността, които осъдиха Бартън, някогашният британски нападател беше подложен на обстрел от тролове.

прочувствено видео, оповестено в Instagram, Алуко към този момент изясни въздействието на неоправданата офанзива на Бартън и допусна, че е подхванала правосъдни дейности против безработния 41...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР