ЕНЕРГО-ПРО е в активна кампания за актуализация на данните за

...
ЕНЕРГО-ПРО е в активна кампания за актуализация на данните за
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО провежда кампания за актуализация на данни с цел повишаване качеството на услугите

ЕНЕРГО-ПРО е в дейна акция за актуализация на данните за връзка с клиентите за повишение качеството на предлаганите услуги. Отчитайки възходящата нужда от цифрово обслужване и улеснена връзка с компанията, ЕНЕРГО-ПРО насърчава потреблението на бързи канали за приемане и даване на информация от/на своите клиенти. Начините, по които се търси противоположна връзка от клиентите по отношение на обновяването на техните данни в системите на ЕНЕРГО-ПРО, са чрез стандартна и имейл поща, смс и телефон. Актуализацията лишава единствено две-три минути на адрес:. Наличието на настоящи и правилни потребителски данни дава опция за по-лесно идентифициране и приемане на своевременна и бърза реакция от сдружението при положение на потребност.

С даване на телефон за контакт значимата информация доближава до клиентите навреме.
Със заявяване на електронна фактура клиентите имат преимуществото да получават всяка своя фактура бързо и комфортно на личен имейл адрес и разполагат с нея когато и да е от всяко електронно устройство.
Двата метода за връзка - и-мейл и телефон, се допълват и биха могли да бъдат от изгода в друго време, по тази причина е целесъобразно заявяването и на двете.

При пораждане на спомагателни въпроси или нужда от подпомагане, клиентите могат да се свързват с със помощник на компанията на имейл адрес [email protected], телефон 0700 800 61 или комфортен на ЕНЕРГО-ПРО.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР