Енергийните вампири са хора, които имат нужда от енергията на

...
Енергийните вампири са хора, които имат нужда от енергията на
Коментари Харесай

Енергийните вампири

Енергийните вампири са хора, които имат потребност от силата на близките, с цел да имат сили. Много постоянно хората даже не подозират, че са станали донори на енергийни вампири.

Но по какъв начин да отличим енергийния върколак? Със сигурност в обкръжението ви има хора, с които ви е неприятно да сте на една маса, въпреки да наподобяват изцяло добре и нищо неприятно не ви предизвикват. Но в наличието на подобен човек изпитвате спад на силата и мислите ви са депресивни.

Напълно допустимо е да сте се сблъскали с енергиен върколак. Енергийните вампири могат да се зареждат от разнообразни страсти – от радостни до отрицателни.

Но най-честият метод, по който се зареждат енергийните вампири, е като предизвикат неспокойствие у събеседника. Например ваша позната, която ви вижда с нов костюм, ви споделя: „ Разкошен е! А нямаше ли в магазина твоя номер? ” Това, естествено, ви нервира, което е добре пристигнало за енергийния върколак.

Друг публикуван образец за енергиен вампиризъм са постоянно недоволните пасажери в градския превоз. Колкото и добре да се държите, постоянно ще се откри някой, който преднамерено ще ви бутне, ще се оплаче, че не му отстъпвате място. Вместо да отговаряте на нападките, по-добре се усмихнете. Така ще лишите от храна енергийния върколак.

Има и различен тип енергийни вампири – това са хората, които непрекъснато се карат и крещят. Енергийните вампири с ниско интелектуално равнище са извънредно нахални и демонстрират нахалството си и по отношение на непознати хора.

Пасивните енергийни вампири избират да провокират у вас страдание. Затова описват историите на личните си неволи и упрекват за това всички околни.

Агресията е най-грубият метод на енергийните вампири. В крайната си фаза тя доближава до физическо принуждение. Енергийните вампири се хранят със боязън – това изключително важи за началници, които желаят да всяват боязън у подчинените си.

За да се борите с енергийните вампири, усмихвайте им се необятно и не показвайте, че изпитвате някакви отрицателни страсти в тяхно наличие. Пожелавайте им здраве и шанс всякога, когато ги видите.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР