„Енергийните мощности на страната работят в нормален режим. Предприети са

...
„Енергийните мощности на страната работят в нормален режим. Предприети са
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Енергийните мощности на страната работят в нормален режим

„ Енергийните мощности на страната работят в естествен режим. Предприети са и всички нужни дейности тя да работи без проблем. Доставките на природен газ са нормални”, сподели в изявление за предаването „ Седмицата” по Дарик радио министърът на енергетиката Теменужка Петкова.

Тя заяви, че в огромните централи е основана доста прецизна организация по отношение на разпространнението на ковид, като се прави стерилизация, а администрацията е пусната да работи отдалечено. Министърът заяви още, че всяка болница е снабдена с електричество от два самостоятелни източника, вършат се и инспекции, с цел да се види, че всичко сега е обикновено.

Тя успокои жителите, че сметките за ток ще се заплащат до 20 дни, а не както в този момент до 10 дни. Също по този начин министър Петкова заяви, че се приключват всички планови действия за рехабилитация на мрежата, а друга мярка е с изискванията на работа за центровете с клиенти.

„ В тези центрове се основават условия да се подсигурява, че хората там няма да могат да се заразяват. Те остават отворени, само че при прецизни защитни ограничения. Дружествата в енергетиката са финансово постоянни и в няма аргументи да има паника в тази посока”, на мнение е Теменужка Петкова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР