Енджи Касабие е доктор диетолог от Бейрут, но от дете

...
Енджи Касабие е доктор диетолог от Бейрут, но от дете
Коментари Харесай

Енджи Касабие е обича да се гримира в ежедневието си

Енджи Касабие е лекар диетолог от Бейрут, само че от дете живее в София. През 2006 година основава първата компания за здравословно и диетично хранене в България. След като добива известност, получава доверието както на родни известни персони, по този начин и на международни звезди от ранга на Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и други

 

През 2016 година се омъжва ливанския модел Рабих Ел Зейн в Кайро, Египет. Методите на Енджи са ориентирани към смяна на храненето и метода на живот, чрез намаляване без апетит, възобновяване на функционалностите на цялото тяло и продължително закъснение процесите на стареене.

Двамата със брачна половинка й имат 4-годишен наследник – Раян.

 

В идващите редове ще ви разкрием 10 обстоятелството, които не знаете за красивата ливанка:

 

Факт №1

Скарана е с технологиите

„ Малко ми куцат новите технологии. Проблемът е, че даже не ме вълнуват да ги изучавам, само че светът от ден на ден се обръща към технологиите и е неизбежно да не съм в час “, признава диетоложката, която сама поддържа профилите си в обществените мрежи, само че това не й е обичаното занятие и несъмнено не е залепена за телефона си. Диетоложката има над 4 млн. почитатели в Инстаграм, като огромна част от тях са чужденци.

Факт №2

Няма нито един ден без работа

Ливанката е работохолик и не устоя нито ден, без да работи или да се грижи за себе си. Касабие е един вихър от сила. Около нея постоянно нещо са случва, тя кипи от нови хрумвания и планове и постоянно съжалява, че денонощието й дава единствено 24 часа, в които да ги осъществя.

в България става известна, откакто изготвя режим за Стефан Данаилов. По съвет на брачната половинка му се доверява напълно на Енджи в грижата за положителната си форма. След него тя става търсена от хиляди българи, огромна част от които известни. Талантът и хубавата й храна са оценени и от непознатите звезди, които идват да снимат в киностудио „ Бояна “. В София Енджи се грижи за здравословното меню на Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Жан-Клод Ван Дам, Робърт де Ниро, Джон Траволта, Арнолд Шварценегер, Ева Лонгория, Бритни Спиърс и доста други известни персони, чиято работа ги довежда в София.

 

Факт №3

Не е суетна

„ Аз съм доста елементарен човек. Ставам заран, вързвам си косата на опашка, поставям спортен екип, а доста пъти съм слизала и по пижама, тъй като съм бързала за работа, а би трябвало да изпратя дребния на градина “, признава Енджи. Тя обича да се гласи и облича елегантно, само че може ида върви неглиже.

" Мога и с „ Мерцедес ”, само че и с „ Лада Нива ". За мен е значим индивидът, а не с какво е облечен или се придвижва ", издава Енджи.

 

Факт №4

Има фикс идея на тематика непорочност

Маниачка е на тематика непорочност. Може да чисти и през нощта, с цел да знае, че на идващия ден апартаментът ще свети. Енджи сама поддържа дома си, само че и мъжът й Рабих Ел Зейн й оказва помощ в семейството. „ Редуваме се в оправянето на леглото ", признава диетоложката, която се кара на обичания си, в случай че върви с мокри и боси крайници из жилището им. Няма домашен отговорности, които да са й непознати. И сходно на всички нас, когато се занимава с домакинска работа, тя не е с рокля и прическа. Красавицата обича всичко към нея да е чисто и подредено, а ако не е, тя без каквото и да било съмнение ще запретне ръкави, с цел да промени обстановката, въвеждайки ред и искра.

 

Факт №5

Не е давала сина си на ясла

Енджи желае да прекарва оптимално време със сина си Ран, който неотдавна стана на 4 годинки. „ Не мога, без да сготвям за детето ми и да се грижа за него ", разкрива ливанката. Тя няма бавачка и с мъжа й сами си гледат малчугана.

 

„ Майка ми не живее тук и със брачна половинка ми би трябвало сами да се оправяме с развъждането на Раян. За благополучие, работя в същата постройка, където живеем, единствено няколко етажа разлика ”, споделя русокоската.

 

Енджи съзнателно не е давала. Раян на ясла, а на детска е тръгнал едвам неотдавна, преди на стане на 4 годинки. „ Мисля, че първите 3 години са извънредно значими, и не желаех да пропущам нито момент с детето, поради това и не го дадох на ясла, нито незабавно на детска, а изчаках. Много желаех да учи в държавна градина, само че не ни одобриха и е в частна. Надявам се, че там ще научи добре български език “, споделя хубавицата. 4-годишното дете приказва чудесно британски и  малко български. От татко си чува и арабска тирада, а майка му владее и френски, както и гръцки.

 

Факт №6

Не си знае паролите

Диетоложката на звездите не си знае паролите за инстаграм, фейсбук, поща и на всички места, където се изисква пропуск. Съпругът й и синът й знаят кодовите й думи и числа, само че не и самата тя. Енджи няма секрети от мъжа си и околните й и поради това не си крие паролите, които всички от обкръжението й знаят.

 

„ Детето ми влиза в профилите, само че аз все си не помня какъв ми е пропускът за вход в обещано приложение ”, споделя през смях Касабие.

 

Факт №7

Не се гримира

Няколко научни проучвания са посочили, че дамите, които не се гримират, са по-щастливи. Сякаш нямат какво да крият, освен на лицето си, само че и в живота си. Смята се, че дамите, които се гримират, крият нещо. Енджи е от увещание дами, които не носят „ маска " от смазки в всекидневието си.

За нея е еднообразно значима вътрешната и външната грижа за тялото.

 

„ В всекидневието си заобикалям да се гримирам. Ползвам макиаж само за публични мотиви и събития ”, признава диетоложката.

 

Факт №8

Не съблюдава диети

Енджи Касабие в никакъв случай през живота си не е спазвала диети. Яде безусловно всичко, даже пържени картофи и пица, само че в умерени количества. „ Храната няма по какъв начин да я спрем. От многото съблюдаване на диети човек стартира да натъртва на храната и стартира да мисли единствено за нея. Фиксира се. Храня се потребно. Не се отнемам от нищо, просто хапвам в умерени количества. Тайната е да се храним толкоз, преди да усетим задоволеност, споделя диетоложката.

 

Факт №9

Няма мемоари от родния си Ливан

Енджи Касабие няма никакви мемоари от родния си Ливан. „ Дошла съм в България на 2годишна възраст и нямам умишлен спомен за живота си в Ливан. Тук съм израснала и се усещам същинска българка. Тук стартирах професионалното си развиване, фамилията и приятелите ми са тук. А домът на човек е там, където са околните му. Гордея се, че имам български паспорт, споделя ливанката, която е крепко стъпила на земята и не се счита за звезда.

 

Факт №10

Не популяризира неща, които не употребява и не харесва

Да си инфлуенсър, значи, че имаш отговорност. И колкото по-известен ставаш, толкоз по-голяма ти в е отговорността. „ Аз като майка държа на наличието, което споделям.

Ако популяризирам някакъв артикул, той би трябвало да бъде първокласен. Ако не съм сигурна, в никакъв случай не бих го рекламирала.

 

Мен ме следват 4 милиона индивида. Аз имам отговорност към тях да давам качествено наличие, което би им помогнало да бъдат положителни. Да ги науча да обичат, да са положителни, да си оказват помощ, тъй като, за жалост, в този живот хората не се интересуват един от различен – „ колкото по-лошо е за другият, толкоз по-добре за мен “, което е погрешно.

И ние би трябвало да сме положителни, да променим метода на мислене на тези хора “, признава Енджи.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР