Endeavor и PwC България си партнират в нова тримесечна менторска

...
Endeavor и PwC България си партнират в нова тримесечна менторска
Коментари Харесай

Endeavor и PwC си партнират в 3-месечна менторска програма за стартиращи компании

Endeavor и PwC България си партнират в нова тримесечна менторска стратегия, финансирана от Европейската банка за възобновяване и развиване (ЕБВР), в която чиновници от консултантската компания ще образоват стартъпите, участващи в акселераторската стратегия на Endeavor Dare2Scale. Участниците в четвъртото следващо издание на Dare2Scale ще имат опция да работят самостоятелно с менторите от екипа на PwC, с цел да адресират характерни стратегически проблеми за техния бизнес, разяснява програмният водач на Dare2Scale Иво Атанасов. В пилотното издание на програмата като сътрудник взе участие и Пощенска банка.
Как протича
Проектът включва 8 самостоятелни сесии с 10 съдружници и шефове от екипа на PwC, като всеки участващ стартъп ще има назначен наставник. Идеята е самостоятелните срещи да провокират спор и размисъл по отношение на определената посока за бизнес модел, скоростта на развиване на бизнеса и проблемите в бранша за всеки обособен участник в Dare2Scale. Програмата няма да се организира по график, разяснява дългогодишният наставник в Endeavor и старши съучастник в PwC Божидар Нейчев.
ЗаDare2Scale
Dare2Scale е 4-месечна акселераторска стратегия на Endeavor за български започващи компании в напреднала фаза на развиване. Всяка година в плана вземат участие сред 5 и 15 стартъпи, като участниците в изданието на програмата за 2022 година са 11, в това число, както и стартъпът от GridBit, която дава решения за мониторинг и автоматизация на електрически табла и трафопостове.

" До този миг не е имало партньорства сред акселераторски стратегии и консултантски компании в България, а опитът на Endeavor от съдействие с консултанти в стратегии в чужбина демонстрира, че комбинацията подкрепя започващите компании доста ", разяснява програмният водач на Dare2Scale Иво Атанасов. Освен менторската стратегия в съдействие с PwC Dare2Scale провежда и 6 уъркшоп сесии с членове на мрежата на Endeavor (включително Васил Терзиев, Калин Радев и Христо Христов), в които се разискват основни тематики за фирмите.
Предприемачите от започващите компании в Dare2Scale 2022 Източник: Endeavor Bulgaria Реклама Свързани публикации Н(аpp)рави ми мобилно приложение 22 юли 2022, 06:58 Endeavor: България има по-добре развита стартъп екосистема от съседите си 22 февруари 2022, 09:57 България търси еднорог 23 декември 2021, 06:12 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Start Up
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР